2777
2789
20 میلیون؟؟؟؟!!!!!!! نه دیگه نهایتا دو میلیون چه خبره

ن عزیزمممم زنجیرهای مردونه ک دیدی چ شکلیه کلفته و ی عالمه طلا میبره! بخدا ی ست ساده دیدیم با دستبند 50ملیون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ن عزیزمممم زنجیرهای مردونه ک دیدی چ شکلیه کلفته و ی عالمه طلا میبره! بخدا ی ست ساده دیدیم با دستبند ...

اصلا طلا برا مرد حرومه😆😆😆😆😆 اینو نگم چی بگم؟

بگو به جاش یه سکه طلا میدیم بسه دیگه

دقیقاااا اجی بخدا بیچاره شدیم خانواده دامادم اصفهانی اصیل بخدا بیچاره شدیم! داماد ب من میگ از مامانت ...

ببخشید قصد جسارت ندارم

ولی کسی که اصیل باشه تو این شرایط این رسومو میزاره کنار

شما هم به نطر من زیر بار نرو ،اصفهان از این رسوم زیاد داره 

محله به محله فرق میکنه انگار

من به عنوان اصفهانی تا حالا نشنیدم  این رسمو

دومار زیر زبونی میگیره برا بله گفتن😑

استغفرالله.

خانواده شوهر منم مال اطراف اصفهانند، نه سرعقد هدیه بهم دادن نه تو دوران عقد نه موقع عروسی نه موقع پاگشا نه شب چله نه عیدی نه پا تختی  نه خرید عروسی نه آیینه و شمعدون و..... بعدش میگفتند ما رسممونه روز پاتختی باید خانواده عروس فقط پاتختی بیارند (خانواده داماد پاتختی نمیدن)و برا کل خانواده داماد هم هدیه بیارند جالبه که اصلا مراسم پاتختی رو هم برام نگرفته بودند اما هی میگفتند چرا هدیه ندادید!!!! 

خداوکیلی نخرین بابا ها ی بیچاره یه عمر دختر بزرگ کردن حالا پسره پررو واسه زنش ک ن بلکه برای خودش طلامیخره چه ربطی به بابای عروس بیچاره داره .....سرعقد یه نیم سکه بهش بدین بسشه بخدا

۲۱ماه اقدام....به امیداینکه این ماه باردارشم و از خونه تکونی فرار کنم....خدایا چندساله دارم میگم انشالله سال تحویل ۳تایی میشیم پس ناامیدم نکن توکه میبینی غریب و بیکسم....امیدم به تو ...من حتما حتما تا اردیبهشت طبیعی باردارمیشم بگو انشالله...😍دوست گلم یه صلوات مهمونم کن
خداوکیلی نخرین بابا ها ی بیچاره یه عمر دختر بزرگ کردن حالا پسره پررو واسه زنش ک ن بلکه برای خودش طلا ...

عزیزم بخدا نظرمنم همینه اما داماد داره اذیت میکنه میره دست میزاره رو بهترین چیز البته اخلاقش اینه واسه خودش یا منم ک میخاد خرید کنه همین مدله و من اکثرا مانعش میشم بعد بم میگه روم نمیشه گرونه رو بردارم ولی ظاهری میگه میدونم ته دلش چیه بعد دوباره بم میگ راجع به مبل گونا با بابات صحبت کردی؟ راجع ب زنجیر ب مامانت گفتی؟مامان من انتظار داره.... گیر کردم این وسط بین خانوادم و این پسره خدا