2777
2789

نمیدونم یعنی شکستگی

خانما برا خانه دارشدنم صلوات مرسی🌹اگه دلت برادست خط بچگیت تنگ شدبادست مخالفت بنویس🌹چقدرسخت تنگ ماهی بودن بشکنی قاتلی نشکنی زندانبان🌹  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همسرم کمردرد داشت رفت دکتر عکس گرفت دکتر گفت مهره پنجم مشکل داره ،سی دی داد،سی دیشو دادم به دوستم که حسابدار بیمارستانه ،که ببره به فوق تخصص ارتوپد نشون بده،امشب به من میگه ضایعه استخوانی داره باید عکس بده دوباره،نمیدونم چیه.دوستم که گفت هیچی نیس اما من نگران شدم اخه پدر شوهرم از یه استخون درد رفت دکتر الان بیماری بدی داره،دارم سکته میکنم

ترو خدا کسی چیزی میدونه،دارم سکته میکنما

بزن گوگل سرچ کن درموردش

خانما برا خانه دارشدنم صلوات مرسی🌹اگه دلت برادست خط بچگیت تنگ شدبادست مخالفت بنویس🌹چقدرسخت تنگ ماهی بودن بشکنی قاتلی نشکنی زندانبان🌹  
زدم گوگل یکی از مواردی که میترسم رو نوشته😭😭😭

ای خدایعنی چی زیادجدی نگیرحرفای گوگل رو

زدم گوگل یکی از مواردی که میترسم رو نوشته😭😭😭

عزیزم شما تاپیک زدی ارتوپد 

من جواب دادم بت

دکتر عالمی رو معرفی کردم

ولی اگه صایعه تو کمر هست ببر دکتر مغز و اعصاب که کارشون ستون فقرات هست.

فوق لیسانس مشاور و روانشناس  ۱۵ سال سابقه تدریس و مشاوره فارغ التحصیل دانشگاه شهید بهشتی❤😊
عزیزم شما تاپیک زدی ارتوپد  من جواب دادم بت دکتر عالمی رو معرفی کردم ولی اگه صایعه تو کمر ...

امشب دکتر بودیم گفت دیسک کمر شدید،بیرون زدگی و پاشیدگی دیسک،گفته عمل ،اما همسرم جوونه،میترسم عمل کنه دیگه نتونه پاشه،گفتن چهل میلیون  میشه