2777
2789
عنوان

دوفاستون عجب قرص خوبیه😜

13105 بازدید | 23 پست

بچه ها من 6ماه اقدام بودم بعد از یه سقط...

نمیدونم چرا نمیشد...یکم تنبلی هم دارم البته

این ماه دکترم برام قرص دوفاستون خارجی نوشت گفت سه ماه بخوری

خیلییی قرص خوبی بود همین ماه اول بی بی چکم مثبت شد ..تو اوج ناامیدی...

خداخیلی بزرگه..برای تک تکتون آرزو میکنم حال امروزمو....

💚الهی شکر 🙏خدایا ممنونم واسه هدیه قشنگی که بهم دادی👈پسرمو میگم😍🍼👶 اللهم صل علی محمد وآل محمدهرچه دلم خاست نه آن میشود...هرچه خدا خواست همان میشود.🎀💙توکل بخودت 💛
مبارکت باشه التماس دعا

ممنونم💜

ان شاءالله شماهم حاجت روا بشین به زودی زووود...

💚الهی شکر 🙏خدایا ممنونم واسه هدیه قشنگی که بهم دادی👈پسرمو میگم😍🍼👶 اللهم صل علی محمد وآل محمدهرچه دلم خاست نه آن میشود...هرچه خدا خواست همان میشود.🎀💙توکل بخودت 💛

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مبارکه برای تنبلی خوبه؟

دقیق نمیدونم ولی جایی خوندم محیط رحم رو آماده میکنه و از سقط جلوگیری میکنه

من یه سقط هم داشتم قبلا

تو این مدت چیزی برای تحریک تخمدان هم مصرف کردی عزیزم

بعله ماه پیش لتروزول خوردم 10 عدد 5شب

مباركه توروخدا منم دعا كن سالم بياد بغلت

ممنون ..انشاءالله قسمت شما💜

عزیزم مبارک باشه

یه زمان خیلی از رنگ عوض کردن آدما غصه می‌خوردم  ولی امروز فقط بهشون می‌خندم. دیدم که پول فایده نداشت، شهرت کافی نبود، دیدم موفقیت‌های پر‌سر و صدا هم عمری داره و فقط شخصیتته که می‌مونه برات.  می‌خندم به تصورات خودم، که هربار از نگاه من چقدر اون آدمها بزرگ‌ به نظر می‌رسیدن و تهش مثل یک حباب به اشاره ای از روزگار، تموم!
مبارک باشه عزیزم به سلامتی این روزا و بگذرونی و راحت زایمان کنی و نی نی خوشگلتو بغل کنی❤❤

مرسی عزیزدلم ..همچنین شما

ان شاءالله بسلامت زایمان کنی💜

عزیزم مبارک باشه

یک دنیا ممنون🌷

مبارکت باشه عزیزم میشه تجربه تو تو تاپیکم بزاری یا همینجا بگی،علت چی بود چجوری رفع شد  چون من ...

علت سقط قبلیم منظورته؟

خیلی متاسفم ...حالتو درک میکنم کاملا ...فقط باید به خودت استراحت بدی ورحم کامل اماده بشه

از مکمل ها..ویتامین  استفاده کن

قرص دوفاستون مخصوصا خارجی محیط رحم رو برای بارداری اماده میکنه

واگه نی نی باشه مانع سقط میشه

دعا کن این بچم سالم بیاد بغلم ..ممنونتم

انشاءالله بارداری بعدی بارداری سالمی باشه برات دوست عزیزم