2777
2789
عنوان

نخوابیدن نوزاد ۱۴ روزه

177 بازدید | 9 پست

پسرم از دیروز اصلا نخوابیده نمیدونم چشه فقط میخواد شیر بخوره مطمنم سیر میشه چون شیرخشک هم دادم همینجوری کرد خیلی خسته ام کرده حتی یه ساعت نخوابیده

محمد حسین👦۱۳۹۶/۴/۲۵.                                                   محمدمتین👶۱۳۹۷/۱۰/۲۹
مال منم‌همینه یا واقعا گشنشه که هی شیر میخاد یا دلدرده

دلدرد بنظرم ا ووووف

محمد حسین👦۱۳۹۶/۴/۲۵.                                                   محمدمتین👶۱۳۹۷/۱۰/۲۹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره بابا

پس فکرنکنم دلدرد باشه.یه کوچولو بهش دم کرده بنفشه بده عزیزم

خدایااااااااااا شکررررررت خودت مواظب نی نی کوچولومون باش.چترم باز باشد یا بسته فرقی نمیکند. بی تو همیشه خیس بارانم...  
پس فکرنکنم دلدرد باشه.یه کوچولو بهش دم کرده بنفشه بده عزیزم

برا چی خوبه گلم؟

برا چی خوبه گلم؟

برای ارامش بچه و خوابیدن راحتش.من هروقت بچم بیقرار بشه میدم فوری اروم میشه

اندازه یه قاشق چای خوری بسشه.زیاد نده ک اسهال میشه.همون ی قاشق بسشه.

بنفشه رو بریز تو اب جوش ده دقیقه دم بکشه و صاف کن توش دوتا قند بنداز بده بخوره

خدایااااااااااا شکررررررت خودت مواظب نی نی کوچولومون باش.چترم باز باشد یا بسته فرقی نمیکند. بی تو همیشه خیس بارانم...  
برای ارامش بچه و خوابیدن راحتش.من هروقت بچم بیقرار بشه میدم فوری اروم میشه اندازه یه قاشق چای خوری ...

مرسی گلم از لطفت