2777
2789

لطفا درمان کنیم این رفتارهای نابه جارو.

اگر احترام طلبیم پس کمی هم احترام بذاریم به وقتی که استارتر ها میذارن تا موضوعی رو بیان کنن .کمی درک کنیم حال و روزشون رو اگر ناراحت هستن.بدونیم کجا شوخی کنیم یا باصطلاح مزه بندازیم!!!

طرف داره تایپ می کنه و تیکه تیکه تعریف می کنه سیل گزارش ها و نق زدن ها شروع میشه که نه به قطره چکونی..یهو می بینی وسط تعریفش تاپیک تعطیل میشه اصلا!!

یه بنده خدا هم که میاد کامل در پست اول و دوم تایپ می کنه و قرار میده /باز یه عده بی شعور میگن چقدر طولانیه و حال خوندن نداشتم و...!!! و نهایتش 2 یا 3 صفحه بره و افراد زیادی نتونن راهنماییش کنن

شما که حال خوندن نداری زحمت بکش همینم براش کامنت نکن که دلخور بشه

واقعا تکلیف چیه؟

این دسته از کاربر ا تو زندگیشون با مسائل با همسر و خانواده چطور برخورد می کنن؟

انسانم آرزوست..

تو هم حق نداری به کسی بگی بیشعور  چون واقعا متنای طولانی ادمو کسل میکنه و خیلیا رغبت نمیکنن بخو ...

شما به دل نگیر.من روی صحبتم با کاربران دو قطبی هستش که  باهیچ نوع تایپی کنار نمیان و در هر دو نوع نق می زنن و مخالفن!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان