2821
2789
عنوان

برگشت بهم گفت...

| مشاهده متن کامل بحث + 691 بازدید | 41 پست

بچه ها تو رو خدا برنامه زندگیتون رو میگید ک چطوریه لاغر موندید

چرا من ثابت نمیشم همش روز ب روز ب اضافه وزنم ..اضافه میشه

من خانه ام را پر از رنگ میکنم...پر از عطر زندگی...نان گرم میکنم ...گل میخرم و شعر مینویسم...و باور دارم کلام فروغ را که زندگی یعنی همین بهانه های کوچک خوشبختی .... .

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

منم 55کیلو ام و 167 متر😂 ولی عاشق استایل خودمم😎 قوم الظالمین(قوم شوهر) هروقت منو میبینن یجوری می ...

بخدا من اصن فک نمیکردم لاغرم.حس لاغری به خودم ندارم تازه میخواستم دمبل بگیرم تا عید یکم بازوهامو لاغر کنم😐

از بس خاله هام و مادربزرگم هر وقت دیدنم گفتن واااای چه لاغر شدی و این دوستمم که اینجوری گف شک کردم به خودم.از بدنم راضیم.شاید باید صورتمو یکم چاق کنم

بهش بگو تو بارها این حرفو بهم زدی من ناراحت نشدم ولی من فقط یه بار بهت گفتم بهت برخورد، پس حرفت نارا ...

دقیقا👌👌👌

اگه جوابشو نمیدادم تا چند روز با خودم درگیر بودم اونوقت.

مونا خیلی نامردی من قد 160 و وزن 40 ام😢😏😑

وای😂منظوری نداشتم اخه اون که من میگم خییییلی پوست و استخونه و خیلیم مغروره😶

عزیزم ببخشید :( من که ندیدمت...شاید همه مث هم نباشن

از صمیم قلب خودمو دوست دارم   و با افتخار میگم هیچکس (هـیـچـکـس) ارزش نداره بخاطرش خودمو ناراحت کنم :)  اینو بدونید تنها کسی که مسئول شاد کردن شماست خودتونید   معلم  زبان شدنم مبارک  

بعضیا میخوان ایراداشونو پشت بقیه قایم کنن، بارها از چند نفر که چاقم بودن شنیدم که به یکی دیگه میگفتن فلانی چقد لاغری چقد بدی و... 

انگار ایراداشونو میخوان اینجوری قایم کنن

یا اینکه دست پیش میندازن که پس نیفتن

بچه ها تو رو خدا برنامه زندگیتون رو میگید ک چطوریه لاغر موندید چرا من ثابت نمیشم همش روز ب روز ب اض ...

بجای شام میوه بخور.من این بهم ثابت شده وقتایی که نمیرسم شام درست کنم و خیلی درس و کار زیاد دارم جاش میوه میخورم یا مثلا یه لیوان شیر پر با چندتا خرما.این خیلی تاثیر داره.

دیگه اینکه بشقاب کوچیک بذار برا خودت سر سفره.خود به خود به آدم تلقین میشه کمتر بکشه.یا غذاهای خورشتی رو کمتر برنج بریز ولی خورشتشو بیشتر بخور که سیرت کنه .هم الکی کربوهیدرات نخوردی هم خورشت مقوی تره.

منم چندباری چند نفر گفتن لاغری ولی بهشون توجه نکردم، گاهی هم میگن حتما بچت اذیتت میکنه لاغری... ولی بیشتر آدما میگن خوش به حالت خیلی خوبه هیکلت... خودم کامل راضی نیستم از هیکلم... ولی نه حرف اونایی که میگن هیکلا خوبه برام مهمه نه اونایی که برعکسشو میگن... خودم میدونم که معمولیه هیکلم.... ولی اگه احساس کنم کسی داره توهین میکنه بهش میتوپم

شش هفت کیلویی اضافه کنی دیگ اوکی

زمان کنکور‌ که همش بخور و بخواب بودم ۷-۸کیلو بیشتر بودم.بعد بدنم همش خط افتاد.انقدددد غصه میخوردم.

میگن آدم هیچوقت از خودش راضی نیستا.شده حکایت من.