2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا کوتاه نکن .من کوتاه کردم پشیمون شدم الان شبیه جودی ابوت شدم .😁😁

🌾برای ظهور آقامون امام زمان ع صلوات🌾هرکس میخواد براش آیه الکرسی بخونم منو تگ کنه🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 🌹

خب نرو از ته نزن که

مثلا برو 10 سانت بزن

ببین چه حسی داری

اگر حس بدی داری بزار بلند شه بش دست نزن 

اگر حس خوبی داری و دوست داری کوتاه تر شه برو مثلا 5 سانت دیگ بزن

بعد همینجوری صاف نزن که ازش خسته شی

مثلا فارا بزن 

بزا اگر کوتاهه قشنگم باشه

موهای من یک وجب پایینتر از گردنم بود کوتاه کردم تا پشت گردنم خیلی پشیمونم اصلا کوتاه نکن اگرم خواستی کوتاه کنی در حدی کوتاه کن ک وقتی خواستی بریرمجلس بتونی بری ارایشگاه مدل درست کنی

عزیزم یه ساله پیش من دقیقا مثل الان شما بودم موهام خیلی بلند بود ولی زد به سرم رفتم کوتاهشون کردم تا بالای شونه هام یعنی باورت نمیشه همون لحظه که کار ارایشکر تموم شد بغض کردم با خاطر موهاام!چون هشت سال بود موهامو کوتاه نکردا بودم فقط دمشو زده بودم خلاصه که

حسابی پشیمون شدم به نظرم اینکارو نکن 

زیبایید،اما خالی هستید،برایتان نمیشود مرد...