تو انسان باش! نمیخواهد مسلمان باشی! با خدایت هر روز حرف بزن...شکر گزار باش با زبان خودت...خدا میفهمد حرفهایت را...نترس خدا بد نیست...حق کسی را نخور...دلی رانشکن...غمگینی را شاد کن...مریضی را مداوا کن...تو به اندازه ی توانت خوب باش و خوبی کن! بخدا خدا همینجاست... در دل تو در افکارت! نه در دینت...نه در مذهبت...نه در نمازت.............
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من زایمان سزارین بود در مورد دردش نطری ندارم چون درد طبیعی نکشیدم عملمم عالی بود ولی من قبل پریود خیییلی از نطر روحی داغون میشم بعد زایمانم همین طور بودم بلکه به مراتب بیشتر ،دکتر زنانمم گفت اونایی که سندروم قبل پریود درشون قویه فشار عصبی و احتمال افسردگی بعد زایمان درشون بیشتره ،بنابراین از این لحاظ مواظب خودت باش
زايمان طبيعي كه يعني درد و به بنيه و بدن هر فرد بستگي داره واااي فكرشم ميكنم دردم مياد الان تا اينستا رو باز كردم يه فيلم زايمان طبيعي ديدم درررردم اومد 😫😫😖😖😖
Welcome to my world, Won't you come on in? Miracles, I guess ! Still happen now and then…⛈🌧3/5/400
اتفاقا من بر عکس اینو شنیده بودم که هرکی درد پریود زیاد داره موقع زایمان راحت تره. یعنی چون درد زایمان همون کیفیت درد پریود رو داره هرکی قبلا تو پریودش درد کشیده باشه درد زایمان براش قابل تحمل تره.