2777
2789
عنوان

نامزدم ازم پول میخواد

| مشاهده متن کامل بحث + 1961 بازدید | 41 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگر عقدی چرا میگی نامزد .. این خیلی برام عجیبه فقط هم نی نی سایت دیدم 

اره 😂😂😂بابا شوهرتتتتتتتتتته

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
بچه ها بنظرتون مشکلی نداره؟من میترسم از اون مردا باشه ک ب پول زنشون چشم داشت دارننننن

سن شما و نامزدتون چقدره؟

من ازت حاجتمو مي گيرم بين قلب من و تو عاشوراست ❤️❤️🙏🙏💝💝

من ی دوستی داشتم دوس پسرش از پول قرض خواست حدود یه ملیون .اینم داد بعدع یمدت پسره اومد پسش داد ولی همبن باعث شد خیلی بهش اعتماد کنه و راه به راه کادوهای گرون و طلا براش میخرید..گاهی بد نیست اعتمادسازی کنیم

کاش میشد به تمام آرزوها رسید !  

اه😠

نمیدونم چرا  تحمل مردهایی که اشتغال ذهنی با مادیات خانمها دارن انقدر برام سخته

آدم برای کسی که دلش صافه و دوستش داره جونشم میده چه برسه به پول ولی این اداها خارج از آستانه تحمل من یکیه 😕

ماهم میگیم و فقط تو نی نی سایت دیدم عقد بدون عروسیو شوهر میدونن😄

جوانه میزنم  🌱به روی زخم بر تنم فقط به حکم بودنم ک من زنم،زنم،زنم،...چو هم صدا شویم و پا به پای هم رویم و دست به دست هم دهیم و از ستم رها شویم،🤍جهان دیگری بسازیم از برابری به هم دلی و خواهری جهان شاد و بهتری، نه  سنگ و سارها،نه پای چوبه دارها نه گریه های بارها،نه ننگ و عارهاا..جهان دیگری بسازیم از برابری به هم دلی و خواهری جهان شاد و بهتری😍😍😍❤❤❤

ما هم با نامزد عقديمون ميگيم نامزد، تا وقتى عروسى نگرفتيم ميگن نامزدشه 😁

مربى بدنسازى بين المللى / 2 کیلو افزايش وزن - ٨ كيلو كاهش وزن - در ماه (اصولى و سالم).و ناگهان در يك بعد از ظهر زمستانى وقتى كنارم آرام خوابيده بودى به ياد آوردم روزهاى رفتنت را، انگار درد مشت هايى كه آن روزها به ديوار مى زدم را تازه حس كردم، به تو نگاه كردم و به دستهايم... (متن واقعيه كپى نشه 🌹)