2777
2789

سلام خانما و مامانای گل

پسر من الان ۵ ماه و ۲۰ روزشه صبح بهش ۶۰ سی سی حریره بادوم میدم شبا هم حدود ۱۰۰ سی سی سوپ ماهیچه ،شیر خشک و ۴ روزه تموم میکنه

با توجه به اینکه میگن رشد تا یک سال فقط با شیره ، احساس میکنم کم شیر میخوره

اگر از دیده ی کوته نظران افتادیم                               نیست غم صحبت صاحب نظری ما را بس         

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه من نه ماهشه, یه قوطی رو تو دوسه روز میخوره

تو ۵،۶ ماهگی چطور میخورد؟؟؟

اگر از دیده ی کوته نظران افتادیم                               نیست غم صحبت صاحب نظری ما را بس         

هفته دوتاشیرخشک خوبه دیگه

خانما برا خانه دارشدنم صلوات مرسی🌹اگه دلت برادست خط بچگیت تنگ شدبادست مخالفت بنویس🌹چقدرسخت تنگ ماهی بودن بشکنی قاتلی نشکنی زندانبان🌹  
پسر من که ۵ماهش بود یه روز درمیون شیرخشکش تموم میشد

پسر من کلا ریزه ۲ کیلو دنیا اومده واکسن ۴ ، ۵۵۰۰ بود 

وقتی شیر خشک شماره ۲ بگیریم بعد از ۶ ماه شیر خوردنشون تغییر میکنه؟؟؟

بچه من تا یسالگی دوبار  هر دفعه ۶۰سی سی میخورد رو چی بگم 🤔🤔🤔🤔🤔

تو کل روز ۲ دوتا ۶۰

هفته دوتاشیرخشک خوبه دیگه

ظاهرش از نظر وزنی از ۴ ماهگی فرقی نکرده ولی نزدیک ۵ سانت قد کشیده

پسر من کلا ریزه ۲ کیلو دنیا اومده واکسن ۴ ، ۵۵۰۰ بود  وقتی شیر خشک شماره ۲ بگیریم بعد از ۶ ماه ...

پسر منم دوهفته زودتر به دنیا اومد و ۲کیلو و ۲۵۰گرم بود شیرنان بهش میدادم که زود وزن بگیره تادوماهگی به ۵کیلو و نیم رسید،الان هم از بقیه ی همکلاسی هاش پُر تر و قدبلندتره

در تاریخ۱۳۹۸/۲/۳۱بی بی چکم مثبت شدخداروشکــر😍😍😍انشالله دامن همه ی منتظرا سبز بشه😍
پسر منم دوهفته زودتر به دنیا اومد و ۲کیلو و ۲۵۰گرم بود شیرنان بهش میدادم که زود وزن بگیره تادوماهگی ...

سلامت باشه انشالله،من آپتامیل میدم تو سه ماه اول هر ماه یک کیلو وزن میگرفت سه ماهگیش ۵ کیلو بود ولی ۴ بردمش واکسن ۵۵۰۰ بود