2777
2789

نه چ دردی عزیزم..حتی تا مچم کنه تو هیچ دردی نداره..البته تا مچ نمیکنن تو..فقط چهار انگشت که اونم چیز خاصی نیس استارتر من از خودزایمان میترسم تو از این چیز به این کوچیکی 😂😂

خدایاشکرت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از ٣٧ هفته به بعد، هفته اي ١بار بايد براي ويزيت بري پيش دكترت

ماما من هر دفعه معاينه ميكرد. ٢انگشت ميره داخل كه ببينه لگن خوبه براي زايمان. از بيرون هم با مشت بسته فشار ميده كه ببينه لگن چقدره ابعادش

اصلا درد نداره، يه فشار كوچيكه

موقع زايمان هم از زماني كه ٢سانت ميشي، ديگه اذيت نميشي اصلا

البته من رو ماما خودم كه دستاش ظريف بود معاينه ميكرد، خيلي خوب بود

ولي رسيدم بيمارستان، معاينه شدم. داغونم كرد.. خيلي بد معاينه كرد، آخرشم گفت نفهميدم چند سانتي

منم معاینه شدم بستگی به اندازه دست دکتراداره برامن وقتی ماما معاینه میکرددردنداشت اماوقتی دکترمعاینه میکرددستش کوچیک بودفشارمیاوردکه انگشتش برسه به دهانه رحم دردی مثل دردپریودی میومدسراغم البته گذراس

حرفی که توی عصبانیت زده میشه  توآرامش بهش فکرشده  پس ساده ازش نگذر😔