2777
2789
عنوان

دوستای گلم لطفا درباره تتو خط چشم نظر بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 229 بازدید | 38 پست
من انجام دادم عالیه نه تغییر رنگ داد.نه نیاز به تمدید مجدد داشت.مهم این ارایشگرت چه قدر ماهر باشه و ...

چند وقته انجام دادی؟هزینه اش چقد شد؟خیلی درد داشت

اسمم آیسا هست.خدایا هزار مرتبه شکر بعد 7سال انتظار منم لایق مادر شدن دونستی.خودت مواظبش باش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من مامانم زده هی باید بره ترمیم میگه خیلی درد داره تازه فامیلمون میگفت توام بیا من واقعا طاقت ندارم

مال مامانت سبز شد؟آرایشگر میگه تا دو سال نیاز به ترمیم نیست

اسمم آیسا هست.خدایا هزار مرتبه شکر بعد 7سال انتظار منم لایق مادر شدن دونستی.خودت مواظبش باش
چند وقته انجام دادی؟هزینه اش چقد شد؟خیلی درد داشت

۱۰ماه

۲۰۰ت

چشم راستم در حد ۲۰ثانیه

اما چشم چپ دیگه بی حسی زده بود و بی حس بود

البته گفت استانه  تحمل دردت متوسط بود

اصلا هم ورم نکرد.همون شب رفتم مهمونی

خدایا شکرت واسه این فرشته ای که بهم دادی

آرایشگری که باهاش حرف زدم میگه یه مدل 180 میزنم و یه مدل 350.یعنی 180سبز میشه

۱۰ماه ۲۰۰ت چشم راستم در حد ۲۰ثانیه اما چشم چپ دیگه بی حسی زده بود و بی حس بود البته گفت استانه & ...

خوشبحالت.الان که 10ماه گذشته کمرنگ و کدر نشده

آرایشگری که باهاش حرف زدم میگه یه مدل 180 میزنم و یه مدل 350.یعنی 180سبز میشه

من نمیدونم این اختلاف قیمت برا چیه ولی آرایشگر موظفه ترکیب رنگ و نوع رنگش درست باشه که کار تغییر رنگ نده ازش بپرس تفاوتش برا چیه

عاشق پسرم هستم

ببین دوست عزیز اگر ایراد داشته باشه.شبیه هم نباشه.۲ماه بعدش میری ترمیم

منم خیلی نگران بودم از ارایشگرم پرسیدم.کلی تحقیق کردم.گفت تغییر رنگش ربطی به رنگ پوست نداره.فقط مهم‌این ارایشگر منصفی باشه و رنگ اصل بکار ببره.

خدایا شکرت واسه این فرشته ای که بهم دادی
برای اینکه تتو کنه مژه هاشو چیده بود.چشماشم درشت بود..اصلا خیلی غیرطبیعی شده بود.

وای چه کاریه.نباید اجازه میداد واسه چیدن مژه