2777
2789
دخترم 17 ماهشه راه نمیره یک ماهه به پیشنهاد دکتر مغز و اعصاب میبرم کاردرمانی اما اصلا تغییر خاصی نکر ...

پسر منم شونزده ماهشه راه نمیره خیلی میترسه سریع میشینه حرف هم در حد اب دد بابا جیز ، میگه ، دستشو به مبل و در و دیوار میگیره ولی مستقل نه ، راستشو بخوای منم خیلی نگرانم دکترم بردم گفت تا اخر 18ماهگی وقت داره نمیدونم چیکار کنم همه بهم میگن اشکالی نداره وقت داره 

پسر منم شونزده ماهشه راه نمیره خیلی میترسه سریع میشینه حرف هم در حد اب دد بابا جیز ، میگه ، دستشو به ...

این اشتباه محضه که میگن طبیعیه من دخترمو بردم پیش دکتر مهولاتی و غفرانی و تقدیری که هر یه بهترینن توی مغز و اعصاب کودک و وقتی 15 ماهگی دخترمو بردم گفتم راه نمیره و دکتر اطفالش گفته تا 18 ماهگی وقت داره همشون تف و لعنتش کردن گفتن ددلاین راه افتادن توی بچه پایان 14 ماهگی و اگه بعد 14 ماهگی راه افتاد باید ببینی علت تاخیر چیه و به بچه با کاردرمانی کمک کنی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این اشتباه محضه که میگن طبیعیه من دخترمو بردم پیش دکتر مهولاتی و غفرانی و تقدیری که هر یه بهترینن تو ...

نمیدونم به خدا منم موندم چیکار کنم خیلی خیلی ناراحتم و میترسم که یه وقت چیزیش نباشه موندم چیکار کنم

بچه ها دخترم ۳ سال و ۹ ماهشه ولی هنوز کامل حرف نمیزنه تازه کم کم داره راه میفته ببرمش گفتار درمانی؟اصلا ارثی کسی و نداریم پسرم ۲ سالگیش کامل حرف میزد

هر روز بیشتر از دیروز دوستت دارم..گویی در قلبم بروزرسانی میشوی🤗😍

سلام دوست گلم

من یه دختر ماه دارم که ۱۳ ماهگی راه افتاد اما خیلی خیلی دیر شروع به صحبت کرد یعنی سه سالگی گفت ماما

من خیلی متخصص مغزو اعصاب بردم تشخیص تشنج میوکونیک دادن و یکسال دارو خورد با قطع دارو گفتارش شروع شد

منم از همون ۳ سالگی گفتادگر درمانی کاردرمانی جسمی و ذهنی بردمش

خیلی جاها رفتم بهترینش کلینیک توانش تو جمالزاده جنوبی بود

متخصص به ما گفت علت مشکل بچت تشنج نیست چون خوشخیم بوده و اینقدر تاثیر نداره اما فرزتد شما یا تاخیر رشدی حرکتی داره یا طیف اوتیسمه

چون از هردو علایمی رو داره مثلا تمرکزش بسیار کمه حسای بدنش کم بود اما بسیار مهربون و بغلی بود

همه ی کارهاشم با تاخیر بود دیر دندون دراورد دیر حرف زد دیر راه رفت

الانم که ۸ سالشه درکش کمتر از سنشه اما مدرسه ی معمولی میره و با مشکلمون کنار اومدیم

نگران نباش فقط با درمانگراش هماهنگ باش و بسیار باهاش تمرین کن

🖤 
ایشالله خدا دخترتون رو نگه داره چند وقتش بود راه رفت؟

گفتم حدود ۱۳ ماهگی

ظاهرا مشکل حرکتی نداشت اما وقتی رفتم کاردمانی متوجه شدم حرکات ریزش مشکل داره مثلا بلد نیست جفت پا بپره یا روی یه مسیر صاف مثل جدول خیابون راه بره یا چند سال طول کشید بتونه مداد رو درست تو دستش بگیره

🖤 
گفتم حدود ۱۳ ماهگی  ظاهرا مشکل حرکتی نداشت اما وقتی رفتم کاردمانی متوجه شدم حرکات ریزش مشکل دا ...

الان دخترم نوتروپیل میخوره روزی 3 سی سی و کاردرمانی میره براش گفتاردرمان و بازی درمانی هم چون تمرکزش کمه و بلد نیست با اسباب بازی هاش باز کنه گفتن ببرم

گفتم حدود ۱۳ ماهگی  ظاهرا مشکل حرکتی نداشت اما وقتی رفتم کاردمانی متوجه شدم حرکات ریزش مشکل دا ...

شما میدونی دلیل تاخیر تکاملی چیه؟ دخترم نه تشنج داشته نه زود دنیا اومده

شما میدونی دلیل تاخیر تکاملی چیه؟ دخترم نه تشنج داشته نه زود دنیا اومده

راستش علتشو ما که نفهمیدیم

ما هم بازی درنانی و گروه درمانی هم بردیم تا یاد بگیره تنهایی یا با گروه چطور بازی کنه 

به ما اولش گفتن بخاطر تشنجش بوده بعد گفتن نه چون کم خونی مینور داره و خانواده ی پدریش ارثی اینطورن این مسکل پیش اومده بعدا گفتن نه اصلا فرزند شما تو طیف اوتیسمه

اما من خودم و بیشتر درمانگراش معتقدن تاخیر رشدیه

بازم خداروشکر عقب افتاده نیستن به مرور به بچه های همسن خودشون خواهند رسید ان شاءالله 

🖤 
راستش علتشو ما که نفهمیدیم ما هم بازی درنانی و گروه درمانی هم بردیم تا یاد بگیره تنهایی یا با گروه ...

ارکیده جون ممنونتم جواب میدید من به شدت روحیم رو از دست دادم مدام در حال گریه کردنم دو طرف سرم سفید شده میترسم این تاخیر گفتار و حرکت روی ذهنش هم تاثیر بزاره اخه حس میکنم معنی مفاهیم بده بگیر بیا برو رو متوجه نیست بلد نیست با اسباب بازیا بازی کنع راه هم نمیره باز دختر گلت به موقع راه رفت 

راستش علتشو ما که نفهمیدیم ما هم بازی درنانی و گروه درمانی هم بردیم تا یاد بگیره تنهایی یا با گروه ...

الان دخترت از نظر هوش چطوره؟ خوب حرف میزنه؟ شعر بلده بخونه؟ حرکات ظریف رو یاد گرفته انجام بده؟

ارکیده جون ممنونتم جواب میدید من به شدت روحیم رو از دست دادم مدام در حال گریه کردنم دو طرف سرم سفید ...

راستش نگین جان اصلا دوست ندارم ناراحتت کنم اما واقعیته وقتی تاخیر داری یعنی تو همه چیز تاخیر داری یعنی نباید انتظار داسته باشی یه بچه ی تاخیری ۵ ساله اندازه ی بقیه ی ۵ ساله ها بفهمه اون اندازه ی ۳ ساله ها میفهمه بعد که به مرور بزرگ میشن دیگه آدم ها درکشون به یه ثبات میرسه ولی رشد عقلی بچه های ما متوقف نمیشه و به اونها میرسه معمولا تا پایان ابتدایی عین بقیه ی بچه ها میشن

🖤 

میدونم چقدر نگرانی من سالهاست هم خودم درگیرم هم با این بچه ها و مادرهاشون زیاد برخورد داشتم

حتی تو همینجا با خیلی مادرها اشنا شدیم یکی از مادرها زنگ زد با دخترم هم صحبت کرد که باورش بشه بالاخره درست میشه

میخوای شماره یا آیدی بده با هم در ارتباط باشیم

🖤