2777
2789
عنوان

بختک😓😓😓😓😲😲😲😱

| مشاهده متن کامل بحث + 546 بازدید | 75 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوابات هم یه جوریه یا کسی شما رو سحر کرده یا اینکه جنی شدی

نه عزیزم زیاد برامون سحر و جادو میگیرن خیلی مارو طلسم کردن زندگیمونو طلسم سیاه کردن که از بین بردنش کار هرکسی نیس گلم...پیش هرکی رفتم گردن نمیگیره

نه دیگه کنجکاوم کردی بگو ...زود باش....زوووود منتظرمااا...چون اینجوری گفتی تا نگی خوابم نمیبره از فو ...

نمیدونم گفتنش درسته یا تا پارسال نزدیک سه سال یه موجودی روتوی خونمون حس میکردم من بیشتروقتها تنهام وقتی رد میشدیه سایه ی تیره بود توزمان بچگی هم کامل دیده بودمش بجزصورتشو خوابیده بودم روی زمین کسی خونه نبود یه چیزی باسرعت ازبالای سرم رد شد حتی موهاشم دیدم پارسال به مامانم گفتم مامانم گفتم یه چیزی توخونه اس مامانم گفت نه گفتم هستش بازگفت نیست خرافاته همون رمانش قرآن بالای دیوارتواتاق خواب پیچ ومهره شده بود ماتوی پذیرایی بودیم افتادو شیشه اش شکست به مامانم رنگش پرید رفت چندنفرو آورد که بگیرنش من نزاشتم از اون روز دیگه نیست

گاهی میبری گاهی یادمیگیری
ی لحظه احساس کردم اگر مرگ هم اینطورباشه خیلی سخته

اره همینجوره دیگه و سخته

از الان دلم واسه پسرم میسوزه😢پس فردا میخوام برم مدرسه دنبالش همکلاسیاش میگن اووووف چه مامان جیگری...بچم اعصابش خورد میشه خو😌