بچه ها من پنج ماهه ازدواج کردم هنوز کوکو یا کتلت نتونستم بپزم. یه بار کوکو پختم سیب زمینیش و مواد داخلش خام بود با اینکه خوش فرم شده بود و شکلش قشنگ سرخ شده بود. ترو خدا یادم بدین کوکو و کتلت رو
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
پیاز سیب زمینی رنده میشه چرخ کرده اضافه میشه تخم مرغ نمک و فلفل.ورز میدیم البته ما یه کوچولو آرد نخودچی میزنیم طعمش عالی میشه بعدم سرخ میکنیم.کوکو هم اگه منظورت سیب زمینیه که دیگه گوشت نداره من یه کم شنبلیله میزنم عطرش دیوونه میکنه.ولی کم چون تلخ میشه
شخصیت من رو با برخوردم اشتباه نگیرید...شخصیتم چیزیه که من هستم اما برخوردم بستگی داره به اینکه تو کی هستی...
عزیزم سیب زمینی رو نگینی خرد کن اول جدا سرخش کن یکمم پیاز جدا سرخ کن بعدیکمم مرغ پخته شده رو ساتوری کن همرو مخلوط کن ی ۸ یا ۹تا تخم مرغ هم توش بزن مخلوط کن بعد فلفل و نمک و زردچوبه .یکمم زعفرون اضافه کن ی قاشق کوچولو هم رب اضافه کن خوب مخلوط کن حالا بزار تو فر .ببین چقد خوشمزه میشه این کو کو