2777
2789

دوستان من و خواهرشوهرم با فاصله شیش ماه باردار بودیم هر دو بچه دوممون بود 

چند روز بعد از تولد بچه من نی. نی خواهرشوهرم از بین رفت که به من نگفتن تا یه هفته 

وقتی فهمیدم بهش زنگ زدم بیاد پیشم با هم گریه کردیم خیلی غصشو خوردم 

بعد از اون هم هرچندوقت یکبار زنگ میزدم براش کادو خریدم خیلی هواشو داشتم اما حس میکنم خودشو از من دور میکنه انگار من باعث ناراحتیش میشم یا فکر میکنه کمتر از منه حالا هم خوشگلتره هم شغل دولتی خوب داره یه پسر ده ساله  هم داره 

مثلا هفته پیش خونه مادرشوهرم بودیم یه مانتو میخواست بپوشه هرکاری کردن جلو من نپوشید که هیکلش رو من نبینم البته دلیلش رو فقط من فهمیدم بخدا من اصلا تو خط اینچیزا نیستم که کسی رو حتی تو دلم مسخره کنم اما برای خودش ناراحتم نمیدونم چکار کنم آیا میتونم کمکی کنم یا واقعا نزدیک شدن من باعث آزردگیش میشه 

احتمالا بچه تو ک میبینه یاد بچه ی خودش میوفته

همسرم قلب من ... دخترم وجود من ... مامانم هستی من ... بابام تکیه گاهم... آبجیم همدمم... داداشم مونس من... خدایا همه شونو واسم سالم نگهدار...الهی آمین...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچتو میبینه همش تو ذهنش میگه اگه بچه من هم بود الان این قدی بود 

هومیوپاتی سلامتیمو مدیونتم . دوستای نی نی سایتی زیاد درباره هومیوپاتی سوال میکنن . هومیوپاتی یه روش درمانیه ضد التهابه خیلی از پزشکا تو خارج از کشور بیمارای الرژی والتهابی شون رو ارجاء به پزشک هومیوپات میدن .با اینکه تو کشورمون این پزشکا کم نیستن ولی ناشناخته ان اگه یه سرچ تو گوگل کنید اسم وادرسشون هست تو کل کشور هستن  . خیلی از مشکلات مثل کیست واندومتریوزو.... با چند ماه درمان هومیوپاتی قابل درمانه .خوبی این روش اینه که بعد درمان وقطع دارو  احتمال عودبیماری خیلی خیلی کمه چون کار هومیوپاتی تقویت بدن خود فرده تا بدن خودش با بیماری مبارزه کنه .خلاصه برای بیماریهایی که تو طب شیمیایی درمان قطعی نداره وفرد باید کل عمرشو دارو بخوره هومیوپاتی با چند ماه میتونه براش معجزه کنه وخوب بشه .بیماریهای داخلی واعصاب والرزی ونازایی وتیروئید و...از این جمله اند .دراخر اینم بگم سینا طب ارسال دارو به کل کشور دارهتوی این تایپیکم درباره هومیوپاتی توضیح دادم 

الهی ..‌خدا بهش صبر بده

تا حدی که متوجه میشی اذیت نمیشه بهش محبت کن نه بیشتر چون شاید حس بدی بهش دست بده

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️

نینیش دختر بود یا پسر؟ بدنیا اومد؟

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️
آره این که هست اما با برادرزاده هاش خیلی خوبه حتی دومی رو هم میچلونه منم از دستش ناراحت نمیشم فقط &n ...

ناراحت نشو بهش محبت کن وکاراشو نادیده بگیر .از خدا بخواه بهش صبر بده وزودتر نی نی دیگه ای جای اونو پر کنه

هومیوپاتی سلامتیمو مدیونتم . دوستای نی نی سایتی زیاد درباره هومیوپاتی سوال میکنن . هومیوپاتی یه روش درمانیه ضد التهابه خیلی از پزشکا تو خارج از کشور بیمارای الرژی والتهابی شون رو ارجاء به پزشک هومیوپات میدن .با اینکه تو کشورمون این پزشکا کم نیستن ولی ناشناخته ان اگه یه سرچ تو گوگل کنید اسم وادرسشون هست تو کل کشور هستن  . خیلی از مشکلات مثل کیست واندومتریوزو.... با چند ماه درمان هومیوپاتی قابل درمانه .خوبی این روش اینه که بعد درمان وقطع دارو  احتمال عودبیماری خیلی خیلی کمه چون کار هومیوپاتی تقویت بدن خود فرده تا بدن خودش با بیماری مبارزه کنه .خلاصه برای بیماریهایی که تو طب شیمیایی درمان قطعی نداره وفرد باید کل عمرشو دارو بخوره هومیوپاتی با چند ماه میتونه براش معجزه کنه وخوب بشه .بیماریهای داخلی واعصاب والرزی ونازایی وتیروئید و...از این جمله اند .دراخر اینم بگم سینا طب ارسال دارو به کل کشور دارهتوی این تایپیکم درباره هومیوپاتی توضیح دادم 

عزیزم من و یکی از فامیلامون با هم باردار شدیم بچه جفتموت بدنیا اومد .بچه من فوت شد برای اون الحمدالله موند.خیلی هم دوسش دارم واقعااا ولی اصلا نمیتونم بهش توجه کنم .خیلی کم بغلش میکنم که یه وقت کسی نگه حسودی میکنم ولی خدا شاهده حسادت نیست یه جورایی منو یاد بچم میندازه میخوام فرار کنم خیلی سختمه .وگرنه با خود شخصش هیچ مشکلی ندارم و از خدا میخوام برا پدر مادرش حفظ کنه

الهی ..‌خدا بهش صبر بده تا حدی که متوجه میشی اذیت نمیشه بهش محبت کن نه بیشتر چون شاید حس بدی بهش دس ...

خیلی ناراحت میشم وقتی میبینم از  خودشو میخوره آخه خانوادگی هم خیلی تودار و سردن مثلا مادرشوهرم اونطور که باید از نظر عاطفی ساپورتش نکرد من همش میگم درکت میکنم فقط من میفهمم تو چی میکشی ولی عملا کاری از دستم بذنمیاد

عزیزم من و یکی از فامیلامون با هم باردار شدیم بچه جفتموت بدنیا اومد .بچه من فوت شد برای اون الحمدالل ...

من درکش میکنم توقعی  ندارم ولی نمیدونم چکاری میتونم براش انجام بدم که هم احساس ترحم نکنه هم غمش کمتر بشه

من درکش میکنم توقعی  ندارم ولی نمیدونم چکاری میتونم براش انجام بدم که هم احساس ترحم نکنه هم غمش ...

هیچی نه زیادی بهش توجه کن نه کم یه روال عادی رو پیش بگیر اونم یه مدت طولانی بگذره رو ب راه میشه

دختر بود نه آخر ماه پنج افتاد اینا هم خانوادگی عاشق دخترن

الهیییی.. خیلی سخته 

چرا ؟ علتشو میدونی عزیزم؟ کاش بگی مراقب باشیم