2777
2789
وا چرا!!!

چون خاطراتشون بسته به اتاق خواب بود😆

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی‌از اطرافیان خیلی نزدیک اصلا بهداشت سینک ظرفشویی رو رعایت نمیکنه سینکش دو تا کاسه داره تو یکی ظرف میشه یکی واسه اشغالاست یعنی هیچ وقت خالی از اشغال نیست نمیکنه تو نایلونی چیزی بریزه همینجور ریختست

سینگ دست شویی هم پر از کثافته اه اه حالم بد شد یادم افتاد اصلا بمیرمم نمیرم دستشویی خونشون

یه زن دایی داشتم میرفتیم خونه شون مهمونی خودش میرفت تو آشپز خونه نون کالباس لقمه میکرد میخورد میومد ...

چ بی محبت

یا امام حسین، فرزندم رو نذرتون میکنم.تو رو به مادرتون حضرت زهرا قسم میدم خودتون محافظش باشین. 

شوهرم كار چندش نداره

ولي پسريم الهي قربونش برم كوچيكتر بود حدود دوساله با اون غذا خوردنش مارو از غذا خوردن نا اميد ميكرد

جلوش برنج و قيمه و نوشابه ميزاشتم

اول برنجو ميريخت  تو نوشابه خووووب بهم ميزد با قاشق بعد قيمه ميريخت توش 

بعد با اشتها ميخورد 

من 😨

شوهرم🤢

پسرم😋

حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم   خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ)  🌸🌸ممنونم بابت همه چي خداي مهربونم🙏