2777
2789
عنوان

چطوری با نی نی سایت اشنا شدین

95 بازدید | 14 پست

خودم خیلی تو اینترنت عکس نی نی میدیدم خوشم میومد از این کار یه روز وسط اون عکس دیدنا به نی نی سایت برخوردم و عضو شدم خاکش دامنگیرشد و هرچی کاربریم از بین میره دوباره برمیگردم

باریکلا به این ثبات

امیدوارم .خدا اونی که از دلت میگذره و آرزوت هست رو برآورده کنه .حاجت دل منم بده و فرزندم به بالاترین سطح و مقطع در زندگی برسه و غرق در خوشبختی و شادی باشه و فردی موفق باشه .الهی آمین 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سوال های بارداری رو جستجو می کردم به اینجا رسیدم 

.امروز خدای مهربان در انتظار من است تا حرکتی کنم و برکتی بی نهایت مرا دهد پس قدم برمی دارم به سوی خوشبختی حرکت از من، برکت از او 🙏🌹🌹 اکنون آبان۱۴۰۱وزن۸۰کیلو‌.به امید ۷۰ کیلو شدن. من از ۹۵ کیلو به ۸۰ رسیدم خدایا شکرت .به امید ۷۰ کیلو شدن

من یادمه وسط امتحانای ترمم بود ترم آخر هم بودم

کتابم باز بود گوشی دست گرفتم و یه چیزی رو سرچ کردم و یه تاپیک با همون کلمات سرچم همون دقیقه ها باز شده بود و چند صفحه جلو رفته بود بعد یهو متوجه شدم دیدم عه همه دارن حرف میزنن که😁😁 این شد که عضو شدم 😁 

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است

تو یه سایت خاک برسری بودم بین اون همه سوال خاک برسری یه بنده خدایی درباره کنکور ازم پرسید ج دادم بعد بهم گفت خواهر وسط این همه گرگ چه می کنی جمع کن برو یه سایتی هست به نام نی نی سایت اون جا بهتره همه خانومن 

خدا خیرش بده اسم ایدیش هم جادوگر سفید بود یادم مونده 

میشه لطفا واسه خونه دار شدنمون و حل مشکلاتمون یه دعا یه صلوات یا هرچی که دوست داشتین انجام بدین 😊😊😊دوستای خوبم امیدوارم و از ته دلم میخواد شما هم به ارزوهای قشنگتون برسین و اگر مشکلی دارید برطرف شه😇😇😇

یه مشکلی داشتم سال ۹۵ رفتم امامزاده محلمون از قسمت سوالات شرعیش مشکلمو گفتم 

که چه دعایی بخونم اونم گفت برو تو اینترنت سرچ کن 

اومدم نوشتم حاجت گرفتن بعد صفحه های نی نی سایت 

اومد بعد اون واسه هر مشکلی دیگه یاد گرفته بودم

مینوشتم مشکلمو کنارش نی نی سایت هم مینوشتم  تا 

اینکه امسال عضو شدم😍😍😍

دعا کبوتر عشق است و بال وپر دارد

من عکس نقاشی رو سنگ سرچ میکردم یکی از کاربرا عکس گذاشته بود بعد اون یکم چرخیدم و عضو شدم

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم