2777
2789
عنوان

چقد هزینه سیسمونی کردینو چه سالی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 361 بازدید | 48 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه بگی چیا خریدین چیا واجبه مثلا میدونم کریرو کالسکه و صندلی غذا و کمدو تختش و لباس واجبه دیگه چی

لباس که از هر سایز دودست کافیه چون کوچیک میشه.کفش یه جفت کافیه.اسباب بازی هم چندتا بتعداد کم کافیه چون بعد بچه میره تو مغازه ها میبینه دلش میخواد.صندلی غذا لازم نیست.پتو و کالسکه و کریر و کمد و تخت جنس خوب بگیر بمونه برات.لوازم بهداشتی هم تو فروشگاها خیلی الکی میدن نصفش چرته.اینا واجبه بقیه چیزا خیلی واجب نیس...بابام فقط15تا عروسک برا بچم گرفته....خیلیی زیاده روی کرده

مال کجاست شنیدم الان تو بازار فقط چینی و ایرانی هست

من همه لباس نوزادیارو bcc گرفتم اگه قیمتش برات مهم نیست خیلی خوبه مخصوصا که پسر من ریفلاکسی بود مدام درحال شست شو بودم

🧚‍♀️
من تا الان که 16 ههفته و چند روزمه حدود 4500تومن هزینه کردم ههنوزم کامل هیچیو نگرفتم از مادر و پدرم ...

چ شوهر خوبی... همسر من که میگه مامان ببات باید بخرن حالا نمیخام به حرفش گوش کنم .... البته پدر و مادر خودش خیلی اوضاع مالیشون خوبه  اما خب ازونام دوست ندارم بگیرم... عزیزم میشه یکم بیشتر راجع به خریدات بگیو راهنماییم کنی مثلا چیا خریدی چه مارکایی اگه حوصلت بشه و بگی خیلی ممنونت میشم

میشه بگی چیا خریدین چیا واجبه مثلا میدونم کریرو کالسکه و صندلی غذا و کمدو تختش و لباس واجبه دیگه چی

ببين عزيزم سرويس چوب اتاقش من يك سرويس شيك ميخوام بگيرم شد حدود سه و پونصد البته من از كارخونه

شيشه شير ٩٥پستونك ٦٥برس ٧٠ دركل اين وسايل اينجوري شدن حدود يك تومن 

ساك لوازمش ميخوام از الا بگيرم با تشكل غلت گيرش و اغوشگير ك خب ميشن حدود  ٦٠٠

و كالسكه هم عصايي ميخوام بگيرم اخه همه اونايي ك سنگين گرفتن ب شدت پشيمونن ٦٥٠

كرير هم هركي گرفته بود ب من گفتن نياز نميشه بخصوص اگه تشك غلط گير رو بگيرم

صندلي ماشينم هنوز زوده  ولي بگيري هم برند دليجان بگيري ميشه٣٥٠خيلي هم خوبه فاميل هاي ما خيلي راضين

صندلي عذا برند دليجان هم ١٨٥ خيلي خوب هم هست 

لباس هم تا يك تومن بسه ولي زياد بگيري دو تومن

يك صلوات واسه ني ني دار شدن همه اونايي كه ارزو ني ني دارن:)💔
پدره من ۸ تومان بهم داد سال ۹۵ همه چیز خریدم   با ۳ تومنش هم یه تک پوش واسه خودم خریدم خیلی هم ...

چقد عالی... الان اخه همه چی خیلی گرون شده وگرنه دخترخاله منم نودو پنج با پنج تومن سیسمونی خرید