2777
2789
عنوان

چقد هزینه سیسمونی کردینو چه سالی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 361 بازدید | 48 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دختر خالم ماه پیش اینجوری خرید کرد  ست چهار تکه کالسکه ساک لوازم کریر و روروئک پیرگاردین حدود ۷ تومن البته دلیجان هم هست حدود دو تومه که همون کار رو میکنه . تخت و کمد و ویترین ۷ تومن  بنظرم ویترینش اضافه است مارکهای مناسبترم هست و بازم تخت رو میشه به تعویق انداخت . گهواره ترک یه تومن . گهواره موزیکال حدود ۸۰۰ که بنظرم فقط گهواره موزیکال بسه .کلی هم خرت پرت اضافه اون گرفته که بنظرم بلااستفاده اس.   لباس جعبه ای هم قیمتاش متفاوته . عکساشو تو تاپیکام ببین

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
ببين عزيزم سرويس چوب اتاقش من يك سرويس شيك ميخوام بگيرم شد حدود سه و پونصد البته من از كارخونه ...

مرررسی چقد کامنتت خوب بود تو ذهن من اینا خیلی گرونتر بودن کالسکه چ مارکی خوبه... آره منم شنیدم عصایی خوبه راحتتره

چ شوهر خوبی... همسر من که میگه مامان ببات باید بخرن حالا نمیخام به حرفش گوش کنم .... البته پدر و ماد ...

شيشه شير مانچيكن خيلي خوبه اونت هم خوبه 

پستونك اونت 

دندون گير مانچيكن و اونت

پستونك پوره ميوه مانچيكن من گرفم بنظرم تا از همه بهتر امد

برسش چيكو اصل گرفم ٧٠شد ك البته الن ميگن دوبرار ميشه من خريد قديم گرفم ازش خودش جديد اورده ميگه دوبرابر اون موقعي من خريدم ميشه من دو سه هفته پيش گرفم(فقط چيكو ايرانيش هم امده بدرد نميخوره براي همين خيلي دقت كن اصل باشه)

لباس مادر كر خوبه ولي بيشتر بايد ببيني اوني بنظرت خوب امد بگير

ساك لوازم بنظرم برند الا كاراش خوبه و تشك و زير انداز و اينا هم بنظرم الا خوبه اخه ميشه ست همه چي رو براش خريد خب

كالسكه بايد ببيني 

صندلي عذا دليجان ايرانيه خوبه قيمتشم خيلي خوبه ولي بازم بخواي ميتوني بري گرن تر بگيري 

ست حوله هم دست بگير بهش هم نرم باشه هم بشه خشك كنه خوب

يك صلوات واسه ني ني دار شدن همه اونايي كه ارزو ني ني دارن:)💔
دختر خالم ماه پیش اینجوری خرید کرد  ست چهار تکه کالسکه ساک لوازم کریر و روروئک پیرگاردین حدود ۷ ...

دلیجان زود خراب میشه به گفته مردم.حتی من تو خیابون هم که میبینم ،میبینم اصلا کالسکه متلاشی شده،یه چیز بین این دو برند از لحاظ قیمت و کیفیت چی سراغ دارین?

مرررسی چقد کامنتت خوب بود تو ذهن من اینا خیلی گرونتر بودن کالسکه چ مارکی خوبه... آره منم شنیدم عصایی ...

كالسكه عصايي ي مدل شيك من توي سيسموني شاپرك مشهد ديدم ك حالت خوابيده هم ميشد خوب بوذ مدلش ٦٥٠ 

كالسكه عصايي از ٣٠٠شروع ميشهتا٢تومن تقريبا

روروئك هم اصلا نگير توي كانادا ميگن حتي جريمه داره ميگن ب استخون بندي بچه اسيب ميزنه هرچند من خودم روروئكي بودم😅ابجيمم خريد براي سبسمونيش ولي من نميگيريم

خوشبحالتون

من که تیک عصبی گرفتم از بهم ریختگی وضعیت مالی

شوهرم یهو بیکار شده..خیلی وضعیت اشتغال تو جامعه ریخته بهم

لطفا واسم دعا کنید

این بچه رو بعد چندسال خدا بهم داده..هی میخوام استرس نداشته باشم ولی نمیشه

دلیجان زود خراب میشه به گفته مردم.حتی من تو خیابون هم که میبینم ،میبینم اصلا کالسکه متلاشی شده،یه چی ...

اره دليجان من كالسكع اش رو اصلا نميپسندم ولي از صندلي ماشينش ديدم رضايت رو توي اطرافيام 

صندلي غذاشم دخترعمو هميرم راضي بود