2777
2789
عنوان

تکرر ادرار روزهای اول بارداری

23872 بازدید | 37 پست

بچه ها من این ماه با کلومیفن برای بارداری اقدام کردم تکرر ادرار گرفتم امروزم ک دیگه خیلی شدید شده ،،،کسی بوده ک قبل از مثبت شدن بی بی چک تکرر ادرار شدید داشته باشه؟؟؟خدا کنه عفونت ادراری نباشه و بعد از یکسال نی نی بیاد دیگه😳

آی وی اف انجام دادم و این ماه انتقال جنین فریز دارم،،،فقط 2 تاجنین برام تشکیل شد،،، دوستای خوبم لطفا اگه ممکنه  برام ی صلوات بفرستین ک مثبت شه و نی نی بیاد توی دلم ممنون از همتون😍😍 ،،،،،4 آبان 98 انتقال دادم متاسفانه منفی شد 😳

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من هنوز 1 هفته مونده ب تاریخ پریودیم

آی وی اف انجام دادم و این ماه انتقال جنین فریز دارم،،،فقط 2 تاجنین برام تشکیل شد،،، دوستای خوبم لطفا اگه ممکنه  برام ی صلوات بفرستین ک مثبت شه و نی نی بیاد توی دلم ممنون از همتون😍😍 ،،،،،4 آبان 98 انتقال دادم متاسفانه منفی شد 😳
من تقریبا از هفته چهارم دچار تکرر ادرار شدم.یعنی وقتی که موعدم بود اما پرپر نشدم

عزیزم یعنی قبل از مثبت شدن تست؟

منم قبل موعد پری تکرر ادرار میگرفتم.یعنی وقتایی ک اشتهام زیاد میشه و تکرر ادار ک میگیرم میفهمن باردا ...

آخه من فک میکنم تخمکگذاریم تازه بوده،یعنی ممکنه تا باردار شدم تکرر ادرار بگیرم؟

تا آخرشم باهاته والا با این که روزای آخر شبی چهار بار میرم کم کم عادت میکنی

خدا کنه باردار باشم تکرر ادرارشم تحمل میکنم😥

آخه من فک میکنم تخمکگذاریم تازه بوده،یعنی ممکنه تا باردار شدم تکرر ادرار بگیرم؟

تخمک گذاری وسط دوره هست اصولا.

تازمانی ک لانه گزینی نشه تکرر نمیگیرین.مگه چندم پریودی هستین؟

خداروشکر بعد ۴سقط مکرر صاحب دوتا گل پسر شدم،قسمت همه خانمای اقدامی