2777
2789

سلام خانومای گل میشه بگید بچه تون چند وقتش بود شروع کردید به درس خوندن؟سختتون نبود؟ چند وقت درس خوندین سرکارمیرید چی خوندید🙊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دکتری ترم سه بعد آزمون جامع باردار شدم مرخصی بدون سنوات برای بارداری و زایمان دو ترم و شیردهی 4 ترم یعنی دو سال دادن بعد 2 سالش که شد رسالمو شروع کردم همسرم خیلی خدارو  شکر پایه بود و کمکم کرد و گرنه سخت بود

دخترمو حامله بودم سال اخر کارشناسی بودم

بعد دوسال رفتم کلاس زبان تافل زبانم رو گرفتم

بعد اونم رفتم کلاسای مربی گری مدرک اونم گرفتم

دخترم پیش دبستانی رفت من همزمان هم سرکار رفتم هم ارشد قبول شدم ک رفتم دانشگاه و هم رفتم کلاسای مهد قران😁

و دراخر باردار بودم دفاع ارشد رو کردم ک فعلا امسال رو خونه نشینم بخاطر شرایط بارداریم

واقعا خیلی هنر بزرگیه با بچه درس خوند من که با دوتا بچه وقت سر خاروندن ندارم

تیکر تولد پسرمه.. واسه سلامتی خونوادم یه صلوات می‌فرستی ....خدایا هیچکس رو در حسرت مادرشدن نزار امین   من دوتا پسرام هدیه امام رضا هستن .عاشقتم امام رضا
دخترمو حامله بودم سال اخر کارشناسی بودم بعد دوسال رفتم کلاس زبان تافل زبانم رو گرفتم بعد اونم رفتم ...

میشه بگی دوره تافلت چقدرطول کشید؟قبلش کلاس های ترمیک زبان رورفتی؟

من کاردانی حامله بودم الان بچم ۱۷ماهشه لیسانس ترم اخرم...تا تموم بشه بچم دوسالشه ومهر میرم سرکار وارشد هم میخوام بخونم...خیلی سخته ولی خب همسرم ومادرم کمکم میکنن

خدایا خودت مواظب پسرم باش...میدونی که همه ی زندگیمه...  
میشه بگی دوره تافلت چقدرطول کشید؟قبلش کلاس های ترمیک زبان رورفتی؟

دوسال طول کشید

من دوره ترمیک رو پیش دانشگاهی بودم تموم کردم

چند سال فاصله بود بین اون و تافل ولی چون بینش مطالعه داشتم و کارای ترجمه میکردم از یادم نرفته بود

دیپلمت چی بود چن ساله پشت کنکوری چن سالته

تجربی.من پارسال پیش دانشگاهیموتموم کردم همون سالم کنکور بدون اینکه بخونم دادم قبول نشدم الانم میخام 98کنکوربدم.ولی میگن ممکنه دانشگاه فرهنگیان هم بدون کنکوربرحسب معدل کتبی باشی اخه من معدل کتبیم بده😢20ساله میشم دوهفته دیگ

باشه