من لگنم درد میکنه بعضی وقتا نمیتونم درست راه برم...باعث میشه عین پنگوئن راه برم...بعضی موقعا هم موقع پاشدن یا نشستن صدا میده...میگم نکنه یه وقت بشکنه...
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
تودلیم معجزه💞 امام رضا ع💞 و امام حسین ع🌹هست بعدازچندسال..خدایا شکرت شکرت😍میشه برای سالم به دنیااومدنش ی دونه صلوات مهمونم کنی الهم صل علی محمد وال محمد😍 ان شاءالله حاجت رواشی
تودلیم معجزه💞 امام رضا ع💞 و امام حسین ع🌹هست بعدازچندسال..خدایا شکرت شکرت😍میشه برای سالم به دنیااومدنش ی دونه صلوات مهمونم کنی الهم صل علی محمد وال محمد😍 ان شاءالله حاجت رواشی
رفتم سونوگرافی گفت خوبه...آزمایش عفونت هم نوشته که امروز رفتم اما علایمشو ندارم...ممکنه از کمبود کلس ...
منم لگن و واژنم درد می کنه .
دیروز رفتم دکتر یه آمپول پرلوتون برام نوشت که زدم و قرص ایزوپرین که روزی سه تا باید بخورم و شکم بند بارداری باید ببندم.
دو روزم استعلاجی نوشت.
چون کار من خیلی پرفشار و پراسترسه و سرپا ایستادن زیاد داره.
خواهش می کنم صلوات برا سلامت نی نیم و اینکه سروقت خودش فروردین دنیا بیاد بفرستید، ممنونم🙏🏻الهی هر کی صلوات می فرسته خدا بهترینا رو نصیبش کنه🌸من در احاطه نور خدا هستم که هیچ چیز منفی نمی تواند در آن رسوخ کند🌸هر انسانی حلقه ای ست طلایی در زنجیر خیر و صلاح من🌸تیکرم براساس زایمان سزارین هست.