شیداگلی مدیر استارتر عضویت: 1397/11/09 تعداد پست: 127 عنوان کیا بیبی چکشون دیر مثبت شد 714 بازدید | 13 پست الان ۱۴ روزه که از موعد پریودم می گذره دو روز پیش عصری بیبی چک گذاشتم و یه هاله انداخت صبح فرداش گذاشتم منفی بود امروز صبح هم چک کردم منفی بود کسی بوده بیبی چکش انقدر دیر نشون بده و باردار بوده باشه؟ 1397/11/09 | 17:09 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ضُحا۶۷ عضویت: 1397/03/10 تعداد پست: 1461 سلام من سه روز از پریودم گذشته اما بیبی چک منفی میزنهالبته من امروز به ذره لکه دیدم😔😔😔 خدایا شکرت بابت گل نازی که به من و همسرم هدیه دادی❤️🤲🏻خدای بزرگ و مهربون دامن همه ی منتظرا رو سبز کن و شب نخوابی با نی نی رو بهشون بچشون🤲🏻😏🤪🤩😍
شیداگلی مدیر استارتر عضویت: 1397/11/09 تعداد پست: 127 منم دو روزه حالتای پریود دارم ولی نه پریود میشم نه باردار
bitabiyebita عضویت: 1397/05/24 تعداد پست: 534 سلام منم ۷روز از پری گذشته دو روز پیش بی بی زدم منفی بود...بازم بزنم یعنی!؟؟ البته هیچ علائمی ندارما نه دل در نه کمر درد هیچی هیچی به هیچ چیز در دنیا مغرور نمیشوم جز بودن در قلب تو همسر مهربونم❤️❤️❤️
ضُحا۶۷ عضویت: 1397/03/10 تعداد پست: 1461 منم دو روزه حالتای پریود دارم ولی نه پریود میشم نه باردار بنظرم آزمایش بده چون آزمایش دقیقه خدایا شکرت بابت گل نازی که به من و همسرم هدیه دادی❤️🤲🏻خدای بزرگ و مهربون دامن همه ی منتظرا رو سبز کن و شب نخوابی با نی نی رو بهشون بچشون🤲🏻😏🤪🤩😍
ضُحا۶۷ عضویت: 1397/03/10 تعداد پست: 1461 سلام منم ۷روز از پری گذشته دو روز پیش بی بی زدم منفی بود...بازم بزنم یعنی!؟؟ البته هیچ علائمی ندارما ... بنظرم همین الان هممون پاشیم بریم آزمایش بدیم😣 خدایا شکرت بابت گل نازی که به من و همسرم هدیه دادی❤️🤲🏻خدای بزرگ و مهربون دامن همه ی منتظرا رو سبز کن و شب نخوابی با نی نی رو بهشون بچشون🤲🏻😏🤪🤩😍
bitabiyebita عضویت: 1397/05/24 تعداد پست: 534 بنظرم همین الان هممون پاشیم بریم آزمایش بدیم😣 امکان داره بی بی منفی باشه ولی ازمایش مثبت!؟ به هیچ چیز در دنیا مغرور نمیشوم جز بودن در قلب تو همسر مهربونم❤️❤️❤️
ضُحا۶۷ عضویت: 1397/03/10 تعداد پست: 1461 امکان داره بی بی منفی باشه ولی ازمایش مثبت!؟ آره خیلی اینجور پیش میاد خدایا شکرت بابت گل نازی که به من و همسرم هدیه دادی❤️🤲🏻خدای بزرگ و مهربون دامن همه ی منتظرا رو سبز کن و شب نخوابی با نی نی رو بهشون بچشون🤲🏻😏🤪🤩😍
شیداگلی مدیر استارتر عضویت: 1397/11/09 تعداد پست: 127 بنظرم همین الان هممون پاشیم بریم آزمایش بدیم😣 من می ترسم دوباره امیدوار باشم منفی بشه
شیداگلی مدیر استارتر عضویت: 1397/11/09 تعداد پست: 127 امکان داره بی بی منفی باشه ولی ازمایش مثبت!؟ فک نمی کنم برای من بعد از دو هفته بیبی چک منفی کاذب باشه چون دو تا مارک مختلف امتحان کردم
mearaje عضویت: 1397/12/15 تعداد پست: 1480 فک نمی کنم برای من بعد از دو هفته بیبی چک منفی کاذب باشه چون دو تا مارک مختلف امتحان کردم بارداربودی عزیزم؟؟؟ خدایا شکرت شدم مامان ب توان ۲ 😍😍😍برا نی نی توراهیم ی صلوات مهمونم کنید
mearaje عضویت: 1397/12/15 تعداد پست: 1480 نه عزیز دلم منم امروز بعد دوهفته پری اومد خدایا شکرت شدم مامان ب توان ۲ 😍😍😍برا نی نی توراهیم ی صلوات مهمونم کنید
شیداگلی مدیر استارتر عضویت: 1397/11/09 تعداد پست: 127 منم امروز بعد دوهفته پری اومد اشکالی نداره به موقه ش دو تامون مامان میشیم😊 به خدا ایمان داشته باش