2777
2789
عنوان

کیا بیبی چکشون دیر مثبت شد

714 بازدید | 13 پست

الان ۱۴ روزه که از موعد پریودم می گذره دو روز پیش عصری بیبی چک گذاشتم و یه هاله انداخت صبح فرداش گذاشتم منفی بود 

امروز صبح هم چک کردم منفی بود کسی بوده بیبی چکش انقدر دیر نشون بده و باردار بوده باشه؟

سلام من سه روز از پریودم گذشته اما بیبی چک منفی میزنه

البته من امروز به ذره لکه دیدم😔😔😔

خدایا شکرت بابت گل نازی که به من و همسرم هدیه دادی❤️🤲🏻خدای بزرگ و مهربون دامن همه ی منتظرا رو سبز کن و شب نخوابی با نی نی رو بهشون بچشون🤲🏻😏🤪🤩😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام منم ۷روز از پری گذشته دو روز پیش بی بی زدم منفی بود...بازم بزنم یعنی!؟؟ البته هیچ علائمی ندارما نه دل در نه کمر درد هیچی هیچی

به هیچ چیز در دنیا مغرور نمیشوم جز بودن در قلب تو همسر مهربونم❤️❤️❤️
منم دو روزه حالتای پریود دارم ولی نه پریود میشم نه باردار    

بنظرم آزمایش بده 

چون آزمایش دقیقه

خدایا شکرت بابت گل نازی که به من و همسرم هدیه دادی❤️🤲🏻خدای بزرگ و مهربون دامن همه ی منتظرا رو سبز کن و شب نخوابی با نی نی رو بهشون بچشون🤲🏻😏🤪🤩😍
سلام منم ۷روز از پری گذشته دو روز پیش بی بی زدم منفی بود...بازم بزنم یعنی!؟؟ البته هیچ علائمی ندارما ...

بنظرم همین الان هممون پاشیم بریم آزمایش بدیم😣

امکان داره بی بی منفی باشه ولی ازمایش مثبت!؟

آره خیلی اینجور پیش میاد

فک نمی کنم برای من بعد از دو هفته بیبی چک منفی کاذب باشه چون دو تا مارک مختلف امتحان کردم

بارداربودی عزیزم؟؟؟

خدایا شکرت شدم مامان ب توان ۲  😍😍😍برا نی نی توراهیم ی صلوات مهمونم کنید