2777
2789
عنوان

بچم مریضه کمکککککک

338 بازدید | 16 پست

بچم ۱۵ ماهشه سرما خورده بینیش گرفته . اصلا هم نفس نمیتونه بکشه و چون پستونک میخوره ابدا نتونسته از دیشب بخوابه. ما هم بالا سرش بیداریم. هر چی هم قطره ریختم تو بینیش باز نشد چیکار کنمممممممم

تروخدا کمک کنیننننن

بچه‌دار شدن تصمیم خطیری‌ست . با این تصمیم می‌گذارید که قلب‌تان تا ابد جایی در بیرون و دوروبر تن‌تان بسر برد 

ب ب کلد بزن لپاش سریع باز میشه.

دوست دارم یه روزی بشه به این روزام بخندم😂😂😂.ایشالا که اون روز میاد به امروزم بخندم😂😂😂.تولد یکسالگی محمد عزیزتز ازجانم.😍😘😘..قصهههههه زندگیمو برات تعریف کنم شاید به پهنای صورت اشک بریزی😳.اما فقط از اینجاش بگم وقتی یکی از نزدیکانم طعنه مادرنشدنمو و بی لیاقتیمو تو حرم امام رضا بهم زد دلم شکست💔💔 .خورد شد💔.از امام رضا خاستم تا یه کنجد بزاره تو دلم .میزاشت اما میگرفتشون تا بارداری سوووووووممممم...محمدم پسرم اومد تو بغلم.😍😍.خدایا خیلی هوامو داشتی خیلی جاهای زندگیم پشتم بودی ازت یه خاهش دارم همه ی کوچولوهارو تو پناه خودت جا بده پسرمنم بده.💖.یه خواهش کوچولو دیگههههه خواهش میکنم هیچ کس طعنه مادرنشدنشو نشنوه.😰😰💔.

با فینگیر درارش 

خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد فی الواقع خداوند اند لطافت،اند بخشش،اند بیخیال شدن،اند چشم پوشی و اند رفاقت است رفیق خوب و با مرام همه چیزش را پای رفاقت میدهد.اگر آدمها مرام داشته باشند هیچوقت دزدی نمیکنند،ولی متاسفانه بعضا آدمها تک خوری می کنند و این بد روزگار است.بایستی ما یه فکری به حال اهلی شدن آدمها بکنیم،اهلی کردن یعنی ...اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن.و این تنها راه رسیدن به خداست که بسیارم مهم است.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با فینگیر درارش 

نمیشه اثن نمیذاره

عطسه میکنه باز کیپ میشه

بچه‌دار شدن تصمیم خطیری‌ست . با این تصمیم می‌گذارید که قلب‌تان تا ابد جایی در بیرون و دوروبر تن‌تان بسر برد 
بخور بزار

دستگاه بخور ندارم همین جور تو قابلمه اب بریزم بجوشونم؟

اون چیعه؟

یه کرم تو قوطی.بوش مثل ویکس خودمونه.اما ویکس نیست ها

دوست دارم یه روزی بشه به این روزام بخندم😂😂😂.ایشالا که اون روز میاد به امروزم بخندم😂😂😂.تولد یکسالگی محمد عزیزتز ازجانم.😍😘😘..قصهههههه زندگیمو برات تعریف کنم شاید به پهنای صورت اشک بریزی😳.اما فقط از اینجاش بگم وقتی یکی از نزدیکانم طعنه مادرنشدنمو و بی لیاقتیمو تو حرم امام رضا بهم زد دلم شکست💔💔 .خورد شد💔.از امام رضا خاستم تا یه کنجد بزاره تو دلم .میزاشت اما میگرفتشون تا بارداری سوووووووممممم...محمدم پسرم اومد تو بغلم.😍😍.خدایا خیلی هوامو داشتی خیلی جاهای زندگیم پشتم بودی ازت یه خاهش دارم همه ی کوچولوهارو تو پناه خودت جا بده پسرمنم بده.💖.یه خواهش کوچولو دیگههههه خواهش میکنم هیچ کس طعنه مادرنشدنشو نشنوه.😰😰💔.
یه کرم تو قوطی.بوش مثل ویکس خودمونه.اما ویکس نیست ها

میرم الان داروخونه بخرم

ویکس زدم بچه جیغ زد

قطره منتول هم همونطوره به لباساش یا بالشش بزن راه تنفسش باز بشه

مرسی عزیزم چشم

مرسی عزیزم چشم

خواهش میکنم

من خودم یه پسر ۱۵ ماهه دارم که چند وقت پیش یه سرماخوردگی شدید باعث شد کلی وزن کم کنه چون شیر میخورن کیپ شدن بینیشون حسابی کلافه کنندست

ان شاءالله که زود خوب بشه

🖤 
خواهش میکنم من خودم یه پسر ۱۵ ماهه دارم که چند وقت پیش یه سرماخوردگی شدید باعث شد کلی وزن کم کنه چو ...

ممنون الان دخترم رو پام خوابه 

خودمم ازش مریضیو گرفتم

از دیشب تا الان بیدارم

دارم از سر درد میمیرم

تکون نمیتونم بخورم میذارمش زمین جیغ میزنه 

خیلی سخته بچه داری 

ممنون الان دخترم رو پام خوابه  خودمم ازش مریضیو گرفتم از دیشب تا الان بیدارم دارم از سر درد ...

بله حق دارید

میتونی قرص سرماخوردگی و استامینوفن در شیردهی بخوری

این دوران هم میگذره و مطمئن باش همه ی این سختی ها رو فراموش خواهی کردو فقط لحظات شادش یادت میمونه

تو خونه کتری بزار بجوشه و اگر برگ اکالیپتوس داری بریز توش بزار مجرای تنفسیتون باز بشه

به بچه سر وقت داروشو بده خودتم تقویت کن 

زود خوب میشی

🖤