سلام به همه دوستان من مدت زیادی خواننده خاموش بودم اماالان تازه تونستم واردسایت بشم خیلی خوشحالم.😍حالا سوالم ازتمام دوستان عزیزم اینه من ازبعدازدواج موهام خیلی کم پشت شده طوری که کف سرم مشخصه مخصوصاموقعی که موهام چرب میشه دکترهم رفتم فایده نداشته فقط کلی خرجم شده وآخرهیچی زینک پلاسم میخورم بعدازاینکه قطعش میکنم دوباره ریزش داره خسته شدم آرزوی موپرپشت وبلندبه دلم مونده درضمن بیماری خاصی هم ندارم مشکل هورمونی هم ندارم.فقط قرص متفورمین میخورم برای تنظیم پریود.ممکنه عوارض این قرص باشه.ولی ریزش موهام ازقدیمه من الان یکسالی میشه که این قرص رومیخورم.شرمنده که زیادشودلطف میکنه هر عزیزی که کمکم کنه .
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
شما انجام دادی نتیجه گرفتی اخه من شنیده بودم سیر ریشه مو رو میسوزونه چه مدت باید بمونه رو سر
آره خیلی خوبه، نه اصلا ریشه مو رو نمیسوزونه، آبش رو بگیر بزن کف سرت، نیم ساعت، تا وقتی سوزشش رو حس میکنی بزار رو سرت بعد بشورش، فقط حداقل ۸ماه باید زمان بزاری و زود ناامید نشی، چون قاعده مو درآوردن حتی با ماینوکسیدیل هم کمتر از ۷ماه نیس