2777
2789
عنوان

با سیاست ها بیان

72 بازدید | 5 پست

واقعا سیاست ندارم برای همین همیشه ناراحتم تاپیک قبلیم نوشتم که با شوهرم دعوام شد مادرشوهرم اومد آشتیمون داد منم بهش گفتم مشکلتو خودت حل کن چرا به خانوادت پناه میبری خیلی اعصابم خورده ...شوهرم اصلا از نظر مالی خوب نیست ولی منم تو زندگیم براش کم نذاشتم تا خونه ای که ساخت بابام کمکش کرد تمام طلاهامو فروختم تا فشاری بهش نیاد حتی خرید عروسی از بابام پول گرفتن و دیگه بهش پس ندادن انگار خرید هم برام نکردن فکر کنم زیادی براش آسون گرفتم امروز هرچی پولی بهم داده بود تا جمع کنیم قرضامون رو بدیم منم بهش ندادم گفتم مال خودمه میخوام برای خودم خرید کنم امشب هم گفتم میخوام برم رستوران بسه دیگه هرچی قناعت کردم ... واقعا هنوز دلم براش میسوزه نمیدونم چطور تنبیهش کنم اونم اصلا طرفم نمیاد که التماسم کنه یا معذرت خواهی کنه موندم چیکار کنم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره واقعا هر کی مثل من زیادی بسازه تو سری خور میشه قدر نمیدونن که.. موندم به خدا چیکار کنم 

اونایی ک سازگاری نکردن رو میبینم خیلی هم ب همه چ رسیدن

برای بعضیا نباید خودت باشی بایدخودش باشی 

ساختن اشتباهه محضه این همه قناعت میکنی اخر سر هم هیچ ارزشی براشون نداری تو کارا نظرتم مهم نیس پدر این مردا رو باید در اورد من خودم یکی ک اصلا قناعت نمیکنم اگه مرد خوب باشه ومنطقی ارزش داره ولی اگه بد باشه بایدهرچی داره ازش بگیری وخرج کنی ک ب هیچ جا نرسه 

عصبیم امروز😤😤😤😤