2777
2789
عنوان

کسی هست راهنماییم کنه😖

71 بازدید | 9 پست

شوهرم اگه بدونه مادرش مقصره هم به حرفم اهمیت نمیده و خیلی راجت میگه جمع کن و برو خودتو بچت گمشو خونه مامانت اگه خوشت نمیاد... دیروز به مادرش فقط گفتم بچه رو بیدار نکن کارام مونده اذیتم میکنه بزار خواب باشه مادرش قهر کرد و شوهرمم که بهش گفتم اینطور شد بهم توهین کرد که تو بیجا کردی و غلط کردی گفتی بهش بیدارش نکنه و اگه میخواست بیدارش کنه هم تو حق نداری بهش بگی نکن...

از دیروز غروب تاحالا نه خودش نه مادرش باهام حرف نمیزنن بنظرتون چیکار کنم😭😭😭😭😭 حالم خیلی بده و روحیم بدجور داغونه بنظرتون خونه رو ول کنم برم خونه مامانم؟؟؟ یا برم منت کشی مثل همیشه کاری که میکردم😭😭😭😭😭

خدایا هزااااران بار شکرت بازم معجزه تو بهمون نشون دادی مرسی که هیچوقت دست رد به سینم نزدی الحمدولله

چه مادر بی درکی داره شوهرت!

نمیفهمه کار داری بچه نمیذاره؟شوهرت دیگه از مادرش بی درک تر!!!نه عزیزم اصلا خونه زندگیتو ول نکن.کار بدی هم نکردی اونا درک ندارن مشکل اوناس

اینکه هیچکس شبیه حرفاش نیست به کنار....چرا هیچکس شبیه عکساش نیست؟!😕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخدا داغونم کردن انگار که من فقط حکم یه خدمتکارو دارم اگه مادرش از مدرسه اومد و هنو غذا آماده نبود شروع میکنه غر زدن که از صبح تاحالا چیکار میکردی... یا ببینه یجا کثیفه میگه فلان جا رو من به زور تمیز کردم درصورتی که خودش اینقدر کثیفه که حد نداره لیوان چاییش ۲۴ ساعته پیششه و یه آبم بهش نمیزنه تموم خونه ته مونده ی چاییش ریخته خب منم آدمم خستم میشه بخدا دستم به خونست یه دستم به غذا پختن دو جور غذا بپز برا مادرش یچی و برا خودش یچی بچه رو نگهدار شیرش بده کارای آقا رو بکن خب مگه من چه خطایی کردم که اینجوری باهام رفتار میکنن😭😭😭دیشب به شوهرمم گفتم من حرف اشتباهی نزدم بچه تا بیداره میخواد شیر بخوره حتی هنو بلد نیست بازی کنه همش ۳ ماهشه😭😭😭 خب میخواستم به خونم برسم اتاقم کلی ریختو پاش بود مادرش بچه رو برام بغلی کرده تا بیداره باید بزاریش رو پاتو بشینی اینقد بهش گفتم بچه رو نزار رو پات خوابه بزارش زمین گوش نکرد تا بغلیش کرد بخدا نه خواب درستی ندارم نه خوراک حتی موقع غذا خوردنم بچه نمیزاره دو لقمه بخورم بخدا نق الکی نمیزنم مادرم و کارامو با عشق انجام میدم وشوهرمم خیلی دوست دارم😭😭😭 ولی بهشم گفتم من فقط ازتون یه ذره درک میخوام من حرف اشتباهی نزدم فقط گفتم کار دارم بچه اذیت میکنه تازه خوابوندمش با کلی بدبختی😭😭😭 ولی هیچ کدومشون درک ندارن امروز از خواب بیدارش کردم لباساشو اتو کردم چایی اماده کردم براشون ولی جتی سلامم نکردن و از طرفی به همدیگه دل میدن و قلوه میگیرن بخدا ادم با خدمتکارشم اینجوری رفتار نمیکنه من اینقدی که بهشون احترام میزارم بخدا هیچکس نمیکنه تاحالا یه تو به هیچکدومشون نگفتم😭😭😭😭😭 شما میگید یعنی بشینم تو اتاقم و تا اونا باهام حرف نزدن منم حرف نزنم؟؟؟؟؟؟؟😭😭😭😭😭

خدایا هزااااران بار شکرت بازم معجزه تو بهمون نشون دادی مرسی که هیچوقت دست رد به سینم نزدی الحمدولله
بخدا داغونم کردن انگار که من فقط حکم یه خدمتکارو دارم اگه مادرش از مدرسه اومد و هنو غذا آماده نبود ش ...

توهم مثه اونا سرد باش بالاخره کارشون دستت میوفته.خودتو با بچت سرگرم کن بیخیال باش.توهم همش قربون صدقه نی نیت برو انگار واست مهم نیست هرچی بیشتر بخوتی توضیح بدی یا واکنش نشون بدی بیشتر اذیتت میکنن

توهم مثه اونا سرد باش بالاخره کارشون دستت میوفته.خودتو با بچت سرگرم کن بیخیال باش.توهم همش قربون صدق ...

یعنی واقعا هیچ کاری نکنم😭😭😭😭 الان تازه با مادرش زنگ زدم باید یک ساعت پیش از مدرسه برمیگشت هنوز نیومده ولی جوابمو نداد😭😭😭

یعنی واقعا هیچ کاری نکنم😭😭😭😭 الان تازه با مادرش زنگ زدم باید یک ساعت پیش از مدرسه برمیگشت هنوز ن ...

نه عزیزم اهمیت نده تو توضیحتو دادی دیگه اونا خودشون باید درک داشته باشن.یه بار زنگ زدی بسه دیگه نزن.کلا خودت باش و بچت.کار بدی که نکردی اینجوری داری خودتو اذیت میکنی خانومی

نه عزیزم اهمیت نده تو توضیحتو دادی دیگه اونا خودشون باید درک داشته باشن.یه بار زنگ زدی بسه دیگه نزن. ...

دستت درد نکنه عزیزم خیر ببینی امیدوارم هیچوقت تو زندگیت به مشکل برنخوری و لحظاتت پر از خوشبختی و عشق باشه مرررسیییی که جوابمو دادی🌷🌷🌷🌷💞💞💞💞

دستت درد نکنه عزیزم خیر ببینی امیدوارم هیچوقت تو زندگیت به مشکل برنخوری و لحظاتت پر از خوشبختی و عشق ...

فدات بشم کاری نکردم ان شاءالله حل میشه نگران نباش.امروز یه کم سرد باش فردا خیلی معمولی رفتار کن انگار چیزی نشده.راه به راهم عذرخواهی نکن.زنده باشی عزیزم ان شاءالله همیشه شاد باشی و خوشبخت