2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عکست خیلی مشخص نیست من قبلا بیشتر رنگ قهوه ای یا سرمه ای کفش میگرفتم ولی امسال یه صورتی خوشرنگ و ۲ تا سفید گرفتم 

دنیا پر است از انسان هایی به ظاهر زیبا که هر روز لباسی نو بر تن می کنند ولی نزدیکشان که میشوی بوی کهنگی عقایدشان آزارت میدهد.                                                                                               
عکست خیلی مشخص نیست من قبلا بیشتر رنگ قهوه ای یا سرمه ای کفش میگرفتم ولی امسال یه صورتی خوشرنگ و ۲ ت ...

بالای لباس که تو عکس مشخصه در واقع رویه لباس محسوب میشه زیرش مشکی جذب میخوره تا بالای زانو

فک کنم یه رنگ روشن کرمی یا طلایی که خیلی روشن نباشن بهش بیاد که بشه با بعضی لباسای دیگه پوشید

زرشکی هم دوست دارم(آخه این لباس واسه مراسم عقد میخوام بپوشم)لباس عروسی پیراهن بلند زرشکی هستش)

حالا به نظرتون چیکار کنم.عروسی هم چند ماه بعد از عقد هستش نمیخوام تو این فاصله کم هزینه کنم واسه دوتا کفش ضمن اینکه مشکی هم دارم.

بالای لباس که تو عکس مشخصه در واقع رویه لباس محسوب میشه زیرش مشکی جذب میخوره تا بالای زانو فک کنم ی ...

روشن بگیر 

دنیا پر است از انسان هایی به ظاهر زیبا که هر روز لباسی نو بر تن می کنند ولی نزدیکشان که میشوی بوی کهنگی عقایدشان آزارت میدهد.