2777
2789

خانوما وقتی میرید بهداشت واکسن میزنید سریع کارت واکسنو ورندارید و برید چک کنید ببینید تاریخ و مهر زدن یا نه ! بعد ب مشکل من بر نخورید 

.

.ببینید اولی کارت واکسن پسرمه که دقیقا یادمه چهار ماهگی دوتا واکسن زدن ولی تو کارت این واکسن تزریقی فلج اطفال ثبت نشده! رفتم بهداشت گفت اگه دوتا زدن که یکی همین فلج اطفال بوده ..تو سبستمم ثبت نبود البته اون زمان سیستم نداشتن یکسالی هست که تو سیستم ثبت میکنن 

.

کارت واکسن دومی هم که مال دختر دوستمه دقیقا یکروز با پسر من اختلاف داره اون حالا تزریقی فلج اطفال را زده ولی MMR که هم یکسالگی هم یکسال و نیمه باید زده بشه برا دختر دوستم ثبت نیست تو کارتش! 

خلاصه اینکه وقتی واکسن زدین چک کنین ثبت کردن یا نه بعد مثل ما ب هول و ولا نیفتین😩😩

..

مهمترین کاری که یک پدر می تواند برای فرزندانش انجام دهد  این است که عاشق مادرشان باشد 💑 چون فرزندان با خنده مادر می خندند و با گریه مادر می گریند ..⚘         

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شماره تلفنتون😕

مال بهداشته خخخ بعدم الان یک عدد دیگه بهش اضاف شده

مهمترین کاری که یک پدر می تواند برای فرزندانش انجام دهد  این است که عاشق مادرشان باشد 💑 چون فرزندان با خنده مادر می خندند و با گریه مادر می گریند ..⚘         
من متوجه نشدم ینی دوبار واکسن فلج زدی ب بچه؟؟؟

نه همون چهار ماهگی فلج اطفال تزریقی دارن با پنجگانه ...من یادم ب هر دو پای پسرم واکسن زدن حالا پنجگانه ثبت شده تو کارت ولی  فلج اطفال تزریقی نه