2777
2789

سلام . دوستان موهایم تقریبا شکلاتی هفته . میخوام برای عید هایلایت بزنم بدون دکلره. چه رنگی رویش خوب میشه ؟ نمیدونم ده بزنم یا دوازده . هر کی میدونه کمک کنه . ممنون

مهم اینه که یک مادر خوب بشم . 

خوب برای هایلایت شنیدم سه درجه باید روشن تر بشه . میخوام بدونم اگه دوازده بزنم سه درجه روشن میشه . آخه شنیدم بدون دکلره رنگ شماره دوازده میشه بزنی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم ۱۰ و ۱۲ شکلاتی روی موهات جواب نمیده برای هایلات حتما باید موهات دکلره باشه ولی اگر ۸ و ۹ طلایی دودی و عسلی رو قاطی کنی ممکنه یه لایت خیلی ملایم و محو بهت بده

من یه مردادیم با یه عالم غرور...
عزیزم ۱۰ و ۱۲ شکلاتی روی موهات جواب نمیده برای هایلات حتما باید موهات دکلره باشه ولی اگر ۸ و ۹ طلایی ...

واقعا . مرسی . اینجوری باشه اصلا هایلایت نمیکنم چون موهایم نازکه و اصلا برای دکلره نمیکشه

واقعا . مرسی . اینجوری باشه اصلا هایلایت نمیکنم چون موهایم نازکه و اصلا برای دکلره نمیکشه

خوب پس اصلا دکلره نکن چون بعد ها باهاش به مشکل میخوری...زنداییم موهاش خیلی نازک بود بهش گفتم دکلره نکن گفت عروسی داداشمه گوش نداد...موهاش تا پایین کمرش بود الان انقدر سوخته ریخته اومده تا یه کم پایین شونه هاش...ولی خودم موهام تا پایین باسنمه و چند وقت دیگه دقیقا تا وسط ران پاهام میرسه...نه رنگ گذاشتم نه دکلره...موهام هنوز شامپو نرم ککنده ندیده 

خوب برای هایلایت شنیدم سه درجه باید روشن تر بشه . میخوام بدونم اگه دوازده بزنم سه درجه روشن میشه . آ ...

خیر نمیشه چون موهات شکلاتی تناژ قرمز داره رنگ بدی بهت میده

با کتوژنیک ۱۳ کیلو کم کردم ،شروع چالش با بامداد خمار ۶۲۵۰۰،وزن هدف ۵۸                                         فروش آنلاین اکسسوری دارم @rose_accessori 

خوب منم موهایم کوتاهه و نازک اما میخوام حداقل امسال متفاوت بشم آخه هر چی میزنم آخرش قهوه ای درمیاد. شوهرم شرابی و قرمز دوست نداره و منم زیتونی بهم نمیاد .

بالیاژه رو پایه موی خودش ک مشکیه

نه بالیاژ نزدیک به ریشه هستش...این آمبره اس...ولی خب اینم پایینش دکلره پایه ۱۰ داره و روش رنگ نسکافه ای گذاشتن

خوب منم موهایم کوتاهه و نازک اما میخوام حداقل امسال متفاوت بشم آخه هر چی میزنم آخرش قهوه ای درمیاد. ...

رنگ نکن عزیزم شک نکن آخرش پشیمون میشی...ولی اگر رنگ قشنگ میخوای دیگه حتما باید دکلره بشه...