2777
2789

باید بری دکتر برات قرص سقط بنویسه اگه با قرصم سقط نشد کورتاژ می کنن.

من سقط داشتم با قرص سقط نشد کورتاژ کردن، بستگی به بدنت داره

خواهش می کنم صلوات برا سلامت نی نیم و اینکه سروقت خودش فروردین دنیا بیاد بفرستید، ممنونم🙏🏻الهی هر کی صلوات می فرسته خدا بهترینا رو نصیبش کنه🌸من در احاطه نور خدا هستم که هیچ چیز منفی نمی تواند در آن رسوخ کند🌸هر انسانی حلقه ای ست طلایی در زنجیر خیر و صلاح من🌸تیکرم براساس زایمان سزارین هست.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان هفته چندی؟نمیشه یه ه‍فته دیگه صبر کنی شاید رشد کنه؟خونریزی یا لکه بینی داری؟

اصلا لکه بینی یا خونریزی ندارم دو هفته پیش رفتم گفت شش هفته هستم دیروز رفتم گفت همون شش هفته هست قلبش نمیزنه رشد نکرده 

اصلا لکه بینی یا خونریزی ندارم دو هفته پیش رفتم گفت شش هفته هستم دیروز رفتم گفت همون شش هفته هست قلب ...

کاش صبر کنی یه هفته دیگه بازم سونو بدی،به هیچ وجه راضی به کورتاژ نشو،دارو گیاهی بگیر با طناب پله سقط میشه

متاسفم خانومی

منم دو ماه پیش همین مشکل رو داشتم

با قرص خدا رو شکر دفع شد و بقایا هم نداشت و کار به کورتاژ نکشید

امیدوارم بارداری بعدیت سالم باشه  

كاش ميدانستي براي داشتنت 👶🏻دلي ♥️را به دريا زدم كه از آب 💧واهمه داشت...😣😢( خدايا تا ابد شكرت🥰)

منم دقیقا همین مشکلو داشتم، رفتم سونو جای اینکه ۸ هفته رو نشون بده دقیق ۶هفته بود و قلبم نداشت، دکتر گفت اگ خونریزی نکردی بیا کورتاژ بشی، فعلا ۶روزه سقط کردم منتها خدا کنه بقایایی نمونده باشه

منم دقیقا همین مشکلو داشتم، رفتم سونو جای اینکه ۸ هفته رو نشون بده دقیق ۶هفته بود و قلبم نداشت، دکتر ...

انشالله خدا زودی بهت نی نی سالم بده برو دکتر خیالت راحت شه من کورتاژ کردم چون خونریزی نیفتادم رفتم بیمارستان بستری شدم