2777
2789

امروز روزی پربرکت پر از شادی دلی بی ِغم شوهری بااخلاق سایه پدر و مادر محبت خانواده شوهر مستاجرا خونه داربشن بی بچه ها بچه دار بشن مجرد بخت خوب نصیبشون بشه دلی بی کینه وهزاران ارزوی خوب وخوشگل براورده بشه بحق خانم فاطمه زهرا حاجت همه روا بوسسسسسس 

خدای ممنونتم بخاطر گل دخترام 😍😍😘😘😘😚😚😚😚😚😚😚😚😙😙😙

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آمین یا رب العالمین 

میگن تو بهشت یه ظرف بزرررگ سیب زمینی سرخ کرده هست ،هر بار که برمیداری...یه فرشته دستت رو نوازش میکنه و میگه: عزیزم با خیال راحت  بخور! زیاد درست کردیم برای خورشت هم  نیست     

الهی امین😍

ميشه واسه مادر شدنم لطف کنید صلوات بفرستين و دعام کنین خدا بهم بچه هاي سالم وصالح بده ممنونتون ميشم محتاج دعاهاتون هستم ! 🙇🙇🙇🙇🙏🙏بعد چندسال چشمم به نوشتم خورد😭الان خدارو شکر دوتا بچه سالم دارم😍

آمین یا رب العالمین

ازدواج سنتی یا عاشقانه مثل داستان بودن یا نبودنه. مسئله اینست... سنتی که توش عشق نباشه مثل مردابیه که هر چی توش دست و پا بزنی به جای نجات، بیشتر توش غرق میشی.... بی هیچ حسی بی هیچ نفسی یک زندگی خاکستری خاکستری

الهی آمین

دختر منم راه بیفته😢

حرصش خواب و آرامش رو ازم گرفته

هر شب خواب میبینم صبح که بیدار میشم راه میره😢اما صبح باز میبینم با گرفتن وسایل میره و مستقل نمی ایسته

هیچ مشکلی نداره فقط ترسو و تنبله

۱۶ ماهشه😢

در حال حاضر تنها مشکلم و تنها آرزوم همینه

خانمها الهی هر چیزی از خدا میخواید بهترینش رو بگیرید لطفا برای راه افتادن دختر منم دعا کنید😔😔😔😔

.Pain🔥you made me a believer

الهی آمین دختر منم راه بیفته😢 حرصش خواب و آرامش رو ازم گرفته هر شب خواب میبینم صبح که بیدار میشم ...

وای عزیزم این ک چیزی نیس دختر من نه ماهش تازه میشینه پس باید غصه بخورم بعضی بچه ها تنبلن این ک ناراحتی نداره بچه های همسن دخترم چهار دست وپا میرن دندون دارن این هنوز نه دیگه اینا غصه نداره

خدای ممنونتم بخاطر گل دخترام 😍😍😘😘😘😚😚😚😚😚😚😚😚😙😙😙