2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درکت میکنم 😢😢بعضی اوقات از تنهایی دلم میخواد زار بزنم .ای کاش از خانوادم دور نمیشدم😣😣

🌾برای ظهور آقامون امام زمان ع صلوات🌾هرکس میخواد براش آیه الکرسی بخونم منو تگ کنه🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 🌹
درکت میکنم 😢😢بعضی اوقات از تنهایی دلم میخواد زار بزنم .ای کاش از خانوادم دور نمیشدم😣😣

اي كاششششششششش 😭😭😭😭😭😭😭

شوهرم و زندگيمو خيلي دوس دارم ❤️❤️
من ديگه روز مشخصي ندارم تقريبا كار هرروزمه😭😭😭😭

من امروز ديگه فاجعه شدم هييييييي 

كاشكي ميتونستم بخوابم يادم بره دارم از سر درد ميميرم 

منم همينطور

شما از خونوادتون دوريد و دلتنگ 

ولى من نزديكمو نميتونم ببينمشون

شوهرم اجازه نميده

ميگه فقط هفته اى يه بار حق دارى ببينيشون

در حاليكه خونشون چند تا كوچه پايين تر از ماست😔

منم غریبم ودلتنگ

خيلييييي بده خيليييييييي عيچ كس خانواده ادم نميشه دلم بابام رو ميخواد بشينم كنارش زماني سر دردم ميومد كنار تختم ميشست من چون ميگرن دارم خيلي اذيت ميشم زماني سر دردم 😭😭😭😭

منم كل خانوادم هلند زندگى ميكنن فقط من و شوهرم تهران يه بار ٩ ماه نديدمشون 😢😢😢دركت ميكنم 

العييييي خيلي سخته خيليييي 

منم دلم‌ برای خواهرم بچش شوهزش تنگه ، ایران‌زندگی‌ نمیکنه 

دورن‌ خیلیی

برای بابا مامانم‌ تنگ‌ شده اما‌اونا شمالن ‌دور‌‌ نیستن ، چند ساله رفتن از تهران شمال

، اما‌ چند هفتس ندیدمشون 😖

داداشم خدارووشکر‌هنوز برنگشته پیش خواهرم

یادم تورو فراموش..