الساشکر مدیر استارتر عضویت: 1397/10/20 تعداد پست: 771 عنوان خدایا توربه این قطره های بارون قسمت میدم حاجت همه رو بده 100 بازدید | 12 پست هرکس هرحاجتی داره به حق این قطره های بارون خدا حاجت رواش کنه...بچه هاااا واسه منم و حاجتم یه صلوات بفرستید...قربونتون برم 1397/11/09 | 02:33 10 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
حاجیه_خانمی عضویت: 1397/09/21 تعداد پست: 1115 منم الان تاپیک زدم مشابه کمتر از آهو که نیستم میشه ضامنم بشی؟
حورا_سادات عضویت: 1396/10/16 تعداد پست: 1340 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهمخدایا حاجت دل همه دوستان رو بده خدایا کمک کن با دعای دوستان فردا پدرم سالم و سلامت از بیمارستان مرخص شه یا الله رویا رو دوس دارم من تو رویاهام فرزندی دارم که بغلش میکنم بوسش میکنم بوش میکنم وقتی گریه میکنه نازش میکنم دلم برای خنده هاش غنج میره وقتی میام خونه تنها نیستم باهاش حرف میزنم وقتی باباش میاد با دیدن شیطونی هاش ذوق میکنه باهم میریم مهمونی .عید دیدنی .من دیگه منزوی نیستم افسرده نیستم هیچکسی دلش برام نمیسوزه هیچکسی فک نمیکنه بچه اش رو چشم زدم . از جمع ها و ادم ها بدم نمیاد .کاش رویاهام واقعی بود اما وقتی رویا پردازیم تموم میشه منم و اتاقی که برات اماده کردم اما تو نیومدی من لیاقت مادرشدن رو نداشتم...
عسل_a عضویت: 1397/01/28 تعداد پست: 876 فرستادم گلم.انشالله خدا حاجت تو و همه حاجتمندا رو بده الهی.. گاهی.. یه نگاهی..
الساشکر مدیر استارتر عضویت: 1397/10/20 تعداد پست: 771 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم خدایا حاجت دل همه دوستان رو بده خدایا کمک کن با دعای ... خدا شفاش بده به حق 5تن...سلامتی وطول عمر بهشون بده
shivaa_yasinam عضویت: 1397/04/09 تعداد پست: 2799 فرستادم عزیزم آمییییییییین انشاالله هممون حاجت روا شیم خدایااااااشکرت بخاطر همه چیز
بانوزسابق عضویت: 1397/10/25 تعداد پست: 1361 عزیزم انشاالله حاجت روا بشی برات صلوات فرستادم.ببخش یکمم خندیدم آخه یاد اون جوکه افتادم الهی بمیرم واسه اون نگاهت که انقدر نجیبه..
حورا_سادات عضویت: 1396/10/16 تعداد پست: 1340 خدا شفاش بده به حق 5تن...سلامتی وطول عمر بهشون بده ممنون عزیزم همچنین طول عمر و سلامتی به شما و عزیزانتون رویا رو دوس دارم من تو رویاهام فرزندی دارم که بغلش میکنم بوسش میکنم بوش میکنم وقتی گریه میکنه نازش میکنم دلم برای خنده هاش غنج میره وقتی میام خونه تنها نیستم باهاش حرف میزنم وقتی باباش میاد با دیدن شیطونی هاش ذوق میکنه باهم میریم مهمونی .عید دیدنی .من دیگه منزوی نیستم افسرده نیستم هیچکسی دلش برام نمیسوزه هیچکسی فک نمیکنه بچه اش رو چشم زدم . از جمع ها و ادم ها بدم نمیاد .کاش رویاهام واقعی بود اما وقتی رویا پردازیم تموم میشه منم و اتاقی که برات اماده کردم اما تو نیومدی من لیاقت مادرشدن رو نداشتم...
الساشکر مدیر استارتر عضویت: 1397/10/20 تعداد پست: 771 عزیزم انشاالله حاجت روا بشی برات صلوات فرستادم. ببخش یکمم خندیدم آخه یاد اون جوکه افتادم نه بابا....بابت کدوم تاپیکم..رقصو میگی؟؟
الساشکر مدیر استارتر عضویت: 1397/10/20 تعداد پست: 771 حالا فهمیدی عزیز چرا خودمو زدم به بیخیالی...ای خدااا....قربونت برم
بانوزسابق عضویت: 1397/10/25 تعداد پست: 1361 نه بابا....بابت کدوم تاپیکم..رقصو میگی؟؟ اتفاقا تو تاپیک رقصت هم بودم ولی نه فدا بابت عنوانت.یه جوک درمورد بارون الهی بمیرم واسه اون نگاهت که انقدر نجیبه..