2777
2789
عنوان

شوهرم ی بی احترامیی کرد ک باورم نمیشد

| مشاهده متن کامل بحث + 3706 بازدید | 129 پست
عجب، چرا، شاید از جایی عصبی بوده سرتو خالی کرده

دور از جون شما و خانمای تاپیک مردا غلط می کنن عصبی می شن سر زن خالی می کنن  تقصیر خانواده ی پسراست تا داد می زنن سرشون چیزی نمی گن و بچه هاشون این جوری تربیت می کنن بعدا بشن بلای  جون مردم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استارترعزیز میدونم اون لحظه ناراحت بودی ولی بهانه گیریت واینکه گفتی بایدبری برام نون بگیری خیلی بچگانه بوده خوب خودت بپربروبخربیابخورچقدربعضی وقتاآدمابچه میشن .شوهرتم واقعابی تربیته که همچین جوابی داده

خدایاشکرت

به نظر من بیشتر مقصر شما هستین چرا زنگ زدی به خواهرش که اونم زنگ بزنه؟ زندگی نگه داشتنش خیلی مهمه .شما با لحن دستوری گفتی. حالا اون هرچی گفته قبلا هم که گفتی بیکاره شاید نداشته روش نشده.بعدشم که زنگ زدی خواهرش خیلی روها رو بهم باز کردی.

وا مردا چشون شدن زرتی زنگ میزنن بیا دخترت رو ببر

شوهر دخترخاله ام این حرکت رو زد و زنگ زد بیا دخترتون رو ببرید هرچی رو انداخت که نکن زشته قبول نکرد مرده الان مهرشو رو گذاشته اجرا دادگاه اموالش رو توفیق کرده گذاشته مضاربه روزی ۳بار میاد میگه خودم کل کَس و کارم گوه خوردن،زورش میاد میخواد مهر بده.این مردای احمق فکر کردن میگه برو خونه بابات الکیه یکیو بگیری بعد هر وقت خواستی بگی بیایید دخترتون روببرید

پسر گلم خوش اومدی👪برای سلامتی محمد حسینم  یه صلوات مهمونم کنید
استارترعزیز میدونم اون لحظه ناراحت بودی ولی بهانه گیریت واینکه گفتی بایدبری برام نون بگیری خیلی بچگا ...

ساعت 10 شب بود چجوری میرفتم...بعدم بخاطر شب قبلش ک الکی باهام دعوا کرد ازش ناراحت بودم دست خودم نبود دنبال بهانه بودم

بعضي مادرا بايد بدونن كه چه جونوري تربيت ميكنن و همينجوري به جون مردم نندازن

عزیزم باورکن خیلی وقتامادراهم دوست ندارن بچشون اینجوری باشه ولی خیلی وقتابچه هاطرزحرف زدنشونوازخانواده نه بلکه ازدوستاوتوجامعه یادمیگیرن .اوناهم تقصیری ندارن

خدایاشکرت
اصلا قبلش این کارو نمیکردم خیلی فشار اومد بهم 

از سر لجبازی گیر دادی برو نون بخر اونم پول نداشته ...گفته بیا اینو بخور ...خوب تو دعوا که خیرات نمیکنن کارت زشت بوده زنگ زدی به خواهرش اونم حرصی شده زنگ زده بابات

پست بالاتر گفتم دليل تكرار نميبينم عزيزم

درسته تربیت خانواده مهمه منکر نیستم.اساس حرفم اینه فحش دادن به ما خانمها بسیار عادی و طبیعی شده لااقل مروج نشیم؛دودش تو چشم ماهم میره ان شالله متوجه منظورم شده باشید ❤

پسر گلم خوش اومدی👪برای سلامتی محمد حسینم  یه صلوات مهمونم کنید
شوهر دخترخاله ام این حرکت رو زد و زنگ زد بیا دخترتون رو ببرید هرچی رو انداخت که نکن زشته قبول نکرد م ...

تا حالا چن بار تو دعوا بهم گفته برو طلاق بگیر ی بار جدی شدم قهر کردم گفتم طلاق میگیرم اومد کلی عذرخواهی و التماس تا دوباره برگردم منم قبول کردم