2777
2789
آخی چرا ؟

خیلی عصبیه خیلی بداخلاقی میکنه ثبات اخلاقی نداره هرچی میگه من کوتاه میام هیچی نمیگم وقتی عصبی میشه دیگه حالیش نیست چی میگه خیلی مغروره همش میگه تقصیر توا

تا دعوای کوچیکم میشه همش میگه طلاق طلاق 

منم اندفه باهاش خیلی سفت و سخت برخورد کردم و ب هیچ عنوان نرفتم واسه پیشقدم آشتی همیشه من میرفتم عادت کرده

حالا انقد میترسم با غد بازیش ی کاری دست زندگیمون بده😔😭😔😭😔😭

میشه برای سلامتی همسرم و خانوادم صلوات بفرستین🙏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصلا بلد نیست ی ذره اونم کوتاه بیاد بعضی وقتا اون بیاد ناز منو بکشه خب منم دل دارم اخه  خیلی خ ...

ان شاالله حل میشه نگران نباش.

اول زندگی همه این اتفاق هست.

آخه تجربه تو این زمینه هیچ کدوم ندتشتیم. رفته رفته بیشتر همدیگرو درک میکنید.

ان شاالله حل میشه نگران نباش. اول زندگی همه این اتفاق هست. آخه تجربه تو این زمینه هیچ کدوم ندتشتیم ...

اره ما تازه ۱ سال و ۵ ماه عقد هستیم 

توروخدا برامون دعا کن بخدا میدونم ک بدون مهرانم میمیرم دیکه هیچی از دنیا نمیخوام 

ب نظرت خدا حواسش هست بهم نمیذاره زندگیم بهم بریزه مگه نه؟

اصلا بلد نیست ی ذره اونم کوتاه بیاد بعضی وقتا اون بیاد ناز منو بکشه خب منم دل دارم اخه  خیلی خ ...

عزیزم کتای رازهایی در مورد مردان رو بخون ، کمکت میکنه.

به شوهرتم بگو رازهایی در مورد زنان بخونه.

اره ما تازه ۱ سال و ۵ ماه عقد هستیم  توروخدا برامون دعا کن بخدا میدونم ک بدون مهرانم میمیرم دی ...

حتما حواسش بهت هست، نگران نباش عزیزم.

قهر و بحثای اول زندگی نمکه، عذای بی نمک ک معنی نمیده. بعدشم باید آدم اشتباه کنه و بحث پیش بیادتا پخته بشه  و زندگی بهترو بهتر باشه. با اشتباهه ک تجربه بالا میره.

عزیزم کتای رازهایی در مورد مردان رو بخون ، کمکت میکنه. به شوهرتم بگو رازهایی در مورد زنان بخونه.

هرکی رو نی نی سایت میبینم مشکل داره واقعا براش از ته دلم دعا میکنم میشه شمام از ته ته دلت دعا کنی شوهرم بیاد پیشم

حتما حواسش بهت هست، نگران نباش عزیزم. قهر و بحثای اول زندگی نمکه، عذای بی نمک ک معنی نمیده. بعدشم ب ...

همش میترسم میگم نکنه همسرم بره عجولانه دست ب کاری بزنه ک نشه جبران کرد مثلا طلاق😭😭😭😭😭

همش میترسم میگم نکنه همسرم بره عجولانه دست ب کاری بزنه ک نشه جبران کرد مثلا طلاق😭😭😭😭😭

نه بابا، نگران نباش.

اونم مطمئنا قدر تورو میدونه و دوستت داره. ولی خوب همه حوونیم و گاهی احساسات برمون غلبه میکنه.

یه توسل به حضرت زهرا بزن قول شرف میدم حل میشه همه چیز. مادرمونه و هوامونو داره.

هرکی رو نی نی سایت میبینم مشکل داره واقعا براش از ته دلم دعا میکنم میشه شمام از ته ته دلت دعا کنی شو ...

حتما عزیزم، حتما.

زیاد پستهای ناراحت کننده نخون اذیت میشی عزیزم

نه بابا، نگران نباش. اونم مطمئنا قدر تورو میدونه و دوستت داره. ولی خوب همه حوونیم و گاهی احساسات بر ...

فدات بشم عزیزم

ایشالاااااا همینطوره 

نظر کردم مشکلم حل بشه تو خونه ی خودم سفره حضرت فاطمه بندازم🙏