2777
2789

خدای من همانیست که من میخواهم ان شالله من هم همانی باشم که خدا میخواهد....

استارتر عزیز اگر دوست داری آرامش پیدا کنی حتما نماز شب رو بخون

واقعا خواندن نماز شب به آدم آرامش عجیبی میده خیلی از استرس ها رو کمتر میکنه

وقتی با خدا حرف میزنی و خواسته هات رو به کسی میگی که مطمئنی میتونه برآورده کنه آروم میشی

اگه دوست داری در مورد نماز شب بیشتر بدونی به این صفحه بیا...

مطالب خوبی داره:

https://www.ninisite.com/discussion/topic/2409019/تا-به-حال-در-مورد-فواید-نماز-شب-فکر-کرده-اید?page=1باور کن وقتی ازت نمی گیره فقط یک ربع - اما مطمئن باش بعد از اون دنیات تغییر خواهد کرد

سوالی داشتی بپرس

درد ما جز به ظهور او مداوا نشود...

من........حالم خیلی بده......امروز دکترا اب پاکی و ریختن رو دستم......نمیتونین تصور کنین چه حالیم......پدرم جلو چشام داره از دست میره.....ولی ما هیچکاری نمیتونیم بکنیم ......😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

حال من حال اسیریست که هنگام فرار.....               یادش آمد که کسی منتظرش نیست، نرفت.......

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیشب از بس حالم بد بود و از شوهرم ناراحت بودم تو خواب ناخودآگاه خودزنی کرده بودم از شدت ضربات و چنگه کشیدن به صورتم از خواب پریدم صورتم پر از خش شده فک کنم دارم افسرده میشم دلم به حال نی نیم میسوزه

خدای من همانیست که من میخواهم ان شالله من هم همانی باشم که خدا میخواهد.... استارتر عزیز اگر دوس ...

مامانی کوثر میدونی من کیم، همون قلبخدا اگه یادت باشه نماز شبم خوندم عالی بود

خدایا پول بده پول ،بعدشم معرفت خرج کردنشو هم بده🤩
من........حالم خیلی بده......امروز دکترا اب پاکی و ریختن رو دستم......نمیتونین تصور کنین چه حالیم... ...

ای خدای بزرگ، به حق پنج تن ال عبا شفا میگیرن ان شاالله، میشه اسم کوچیکشو بگی جزو چهل مومنم باشه 

برای ظهورآقامون و عاقبت به خیری من یه صلوات مهمونم کنید دوستان مهربونم.....