2777
2789
عنوان

چندمدت بعدازعروسي بچه دار شدين؟

| مشاهده متن کامل بحث + 645 بازدید | 67 پست
حاااال آدمو بهم میزنن....من خودم ماماام اونوقت جاریم که بیسواده بزور دیپلم داره از عوارض جلوگیری برا ...

واااالاااا...همين امروزم عمه ي شوهرم كه ٧٠ سالشه و ثوادنداره برامن ازعواقبه جلوگيري ميگفت و...

راستي شما كه ماماهستيد واقعاجلوگيري باعث نازايي ميشه!؟؟؟ من طبيعي جلوگيري ميكنم فقط

‏‏میخوام یه کتاب بنویسم با موضوع چگونه در زندگي موفق شویم. تموم کارایی که کردم رو بنویسم بگم این کارا رو انجام ندین  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۳ سال و نیم  میخواستیم جفتمون ؛ ۲۷ سالمه  ب نظرم  هر وقت خودت آمادگیشو داری اقدام ک ...

والله من که قراره یه ماه دیگه عروسی کنم دوست ندارم ۲ سال بچه داشته باشیم به حرف بقیه هم اهمیت نخواهم داد اینو به همسرم هم میگم به خانوادش بگن از اون طرف حرفی زده نشه خانواده خودم هم بگن خودم جوابشان رو میدم به کسی ربطی نداره این یه موضوع هست که فقط به زن و شوهر مربوطه نه بقیه

تو رو خدا واسه سلامتی مادرم دعا کنید به دعاتون نیاز داره 😘😘😘هر کسی دعا کرد خدا عزیز هاشو براش نگه داره 

۴۰ روز بعدش فهمیدم یک ماهه باردارم پس حساب کنی میشه ۱۰ روز

جلوگیری هم کرده بودیم 

اول شوک بزرگی بهمون وارد شد واسه هفته اول ناراضی بودیم ولی بعدش راضی.۲۴ سالم بود هنوز احساس میکنم خیلی برام زود بود ولی خب شده و باتوجه به شرایط ما معجزه بود اومدنش کل زندگیمون رو از این رو به اون رو کرد

هول هم خودتونین😅

واااالاااا...همين امروزم عمه ي شوهرم كه ٧٠ سالشه و ثوادنداره برامن ازعواقبه جلوگيري ميگفت و... ر ...

جلوگیری باعث نازایی نمیشه،میترسن سن طلایی برای روشهای کمک باروری از دست بره،کسی که نازاس از قبل، زمان رو از دست میده.

حتی اگه همسرم بچه خیلی دوست داشته باشه؟؟

بلاخره شما باید امادگیشو داشته باشی؛ قرار ۹ ماه بارداری رو تحما کنی بعدش شیر دهی و بچه داری؛ باید از نظر روحی هم اماده باشی ؛ همسر منم سال اول عروسی بچه میخواست من دانشگاه میرفتم؛ دوست داشتم بیشتر با دوستام باشم؛ گفتم فعلا صبر کنیم و قبول کرد ؛ شما هم اگه اماده ای ک چ بهتر ؛ اگر نه صبر کن عزیزم؛ بچه آوردن تصمیم خیلی خیلی بزرگیه ؛ ب نظرم یه فصل جدیدی از زندگی اتفاق میوفته

در انتظار رویت؛ ما و امیدواری...

منم ۲سال بعد عروسیم اقدام کردم ولی الان ۲۰ماهه اقدام ناموفق داشتم امیدوارم حداقل تا اردیبهشت ک میشه ۴سال باردارشده باشم

۲۱ماه اقدام....به امیداینکه این ماه باردارشم و از خونه تکونی فرار کنم....خدایا چندساله دارم میگم انشالله سال تحویل ۳تایی میشیم پس ناامیدم نکن توکه میبینی غریب و بیکسم....امیدم به تو ...من حتما حتما تا اردیبهشت طبیعی باردارمیشم بگو انشالله...😍دوست گلم یه صلوات مهمونم کن