2777
2789

واقعا خستمون کرده  حدود ۷ ساله به شدت بیماره. قرصاشو دو ساله سرخود قطع کرده 

الان حدود یک ساله گیر میده مادرم تو جون بودی بهم خیانت کردی

تا مرحله افسرگی وکوفتو زهر مارش بود

تا جون بود دنبال خانم بازی بودخون هممون رو تو شیشه کرده بود خودم از دست اون فرار کردم ازدواج کردم

پول دانشگامم نمیداد بااینکه واقعا ثروتمند بود

دیروز مادرم رو کتک زده سر اینکه مادرم گفته  قوطی روغن رو تو کمد لباس نذار

دارم دق میکنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زنگ زدم از تنها کسی که یه کم حساب ببره منم که جلوش کوتاه نمیام مثل خودش رفتار نیکنم 

سلام نکردم گفتم الان میام تو رو با خودم آتیش میزنم

دعوا کردیم تلفن رو روم قطع کرد

مادرم رو انداخته بیرون الان خونه داداشمه

خدا کمکتون کنه

یکی تو بیست و سه سالگی ازدواج می‌کنه و اولین بچه شو ده سال بعد به دنیا میاره، اون یکی بیست و نه سالگی ازدواج می‌کنه و اولین بچه شو سال بعدش به دنیا میاره. یکی بیست و پنج سالگی فارغ التحصیل می‌شه ولی پنج سال بعدش کار پیدا می‌کنه، اون یکی بیست و نه سالگی مدرکشو می‌گیره و بلافاصله کار مورد علاقه شو پیدا می‌کنه. یکی سی سالگی رئیس شرکت می‌شه و در چهل سالگی فوت می‌کنه، اون یکی چهل و پنج سالگی رئیس شرکت می‌شه و تا نود سالگی عمر می‌کنه.تو نه از بقیه جلوتری نه عقب تر. تو توی زمان خودت زندگی می‌کنی؛ پس آروم باش، از زندگی لذت ببر و خودت را با دیگری مقایسه نکن

به مامانم گفتم حق نداری برگردی تا باهامون نیاد دکتر 

مادرمم از ترس اینکه نکشتش رفته خونه داداشم. وگرنه طفلک همش جلوش کوتاه میاد 

به خدا از ته دلم حس میکنم مامانم چقدر خستست 

خدا شاهده صبح یه تاپیک توی پربازدیدها بود برای مردک تشخیص دوقطبی داده بودن کتک میزد خانمه رو شکاک بود وحشی بددل روانی  نود درصد کاربرا گفته بودن گناه داره باهاش زندگی کن درستش کن یکی هم اومده بود میگفت من مشاورم بیا برو پیش استادم که متدین و خوبه مشاوره بگیر و شو هرت خوبه و فکر کردی بعدی کیه!!!!! حالا بیان ببینن چه راهنمایی هایی به مردم میکنن چهل صفحه گفته بودن درمانش کن کتک میزنه که میزنه طوری نیست هرکی بهت میگه طلاق بگیر حسودته😐😐😐😐

یعنی خانم مشاور و استادش نمیدونستن دوقطبی درمان نداره😐😐😐

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست 
زنگ زدم از تنها کسی که یه کم حساب ببره منم که جلوش کوتاه نمیام مثل خودش رفتار نیکنم  سلام نکرد ...

مریصه این طور حرف زدن کاری رو درست نمیکنه .ببرین بستری کنین .مادر خودم بیماری روان داره داریم طب اسلامی رو هم امتحان میکنیم انشالله خوب شن این جور مریصا دست خودشون نیست 

هومیوپاتی سلامتیمو مدیونتم . دوستای نی نی سایتی زیاد درباره هومیوپاتی سوال میکنن . هومیوپاتی یه روش درمانیه ضد التهابه خیلی از پزشکا تو خارج از کشور بیمارای الرژی والتهابی شون رو ارجاء به پزشک هومیوپات میدن .با اینکه تو کشورمون این پزشکا کم نیستن ولی ناشناخته ان اگه یه سرچ تو گوگل کنید اسم وادرسشون هست تو کل کشور هستن  . خیلی از مشکلات مثل کیست واندومتریوزو.... با چند ماه درمان هومیوپاتی قابل درمانه .خوبی این روش اینه که بعد درمان وقطع دارو  احتمال عودبیماری خیلی خیلی کمه چون کار هومیوپاتی تقویت بدن خود فرده تا بدن خودش با بیماری مبارزه کنه .خلاصه برای بیماریهایی که تو طب شیمیایی درمان قطعی نداره وفرد باید کل عمرشو دارو بخوره هومیوپاتی با چند ماه میتونه براش معجزه کنه وخوب بشه .بیماریهای داخلی واعصاب والرزی ونازایی وتیروئید و...از این جمله اند .دراخر اینم بگم سینا طب ارسال دارو به کل کشور دارهتوی این تایپیکم درباره هومیوپاتی توضیح دادم 
بس پدرت دیوانس ببخشیدابزاریدتنهابمونه چیزی واسه خوردن پیدانکردرام میشه

اونقدر ازش بدم میاد  از ظهر دارم گریه میکنم حرص میخورم 

یه هویی دلم به حالش میسوزه میگم مریضه دست خودش نیست. به خدا خسته شدیممم

دوقطبی چه علائمی داره؟ از کجا فهمیدین دوقطبیه؟

با توهم شروع شد. بعدترس بعد میگفت تحت تعقیبم بعد افسردگی شدید و  هر بار یه مرحله الان یه ساله  فکر میکنه مادرم خائن😢😢😢