سلام از اول شیرم کم بود دکتر گفت بهش کمکی بدم...رفلاکس داشت و خیلیی بد شیر ،یخورد..شیشه هم تو خواب میخوره..الان یک هفته هست که اصلااا سینمو نمیگیره..همین که میخوام دهنش بزارم گریه میکنه..سه ماهشه.از بس مک نزده شیرم داره خشک میشه..سینه هام شله همش و توش خالیه انگار..خیلییی ناراحتم ...دوست داشتمشیر خودم هم بخوره..جکار کنم به نظرتون؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
"دوران عقب ماندگی ملتها زمانی شروع شد که ; جای اندیشیدن را "تقلید" , جای تلاش و کوشش را "دعا" , جای فکر کردن به آرزوهای بزرگ را "قناعت" و جای اراده را "قسمت" گرفت ...."امیرکبیر
تو خواب یا تو ماشین یا بغلش کنی راه بری تو ایوضعیت ها هم شیر نمیخوره؟ بچه منم از دو ماهگی تا چهار ماهگی نخورد من راه میرفتم شیرش میدادم بعد که غذا خورشد تو چهارماهگی شیر خوردنش خوب شد الان که یه سالشه کلافم کرده همش نشستم شیرش میدم
اول که از شیر دوش برقی استفاده کن ثانیا اگر پستونک می خوره وقتی می خواهی بخوابونیش پستونک بذار دهنش یک کم که خواب الود شد پسنونک در بیار سریع سینه بذار دهنش اینجوری تا وقتی خوابش می بره شیر مادر می خوره شبا هم که بیدار می شه خواب الوده همین کارو انجام بده بقیه مواقع هم با شیر دوش برقی شیرت بدوش کناه داره هنوز کوچیکه قطره شیر افزا اینا هم بخور حتما
اگه دارو میخوره وبازم نمیگیره باید داروش عوض بشه و البته خودت رژیم غذایی رعایت کنی حتما ببرش دکتر به خاظر کم بودن شیرت یا شیشه نیست که سینه نمیخوره مطمئن باش
پسر اولم نمیدونستم کلی زجر کشیدم تو خواب شیرش دادم....دومی فهمیدم مشکل چیه بعد از 10 روز دارو خوردن سینه رو گرفت و دیگه ول نکرد البته تا یه مدت باید بخورن دارو
سلام دوستان، بچه چهار ماه منم الان دوماه ونیمه سینمو که هیچ با شیسه هم نمیخوره، فقط تو خواب و حالت خواب الودگی و تو ماشین، راه میرم سشوار روشن میکنم ولی بازم نمیگیره یا به ذره میخوره ول میکنه وگریه میکنه، رفلاکسم داره، دارو الان نزدیک دو ماه که میخوره، لنسوپرازول و موتیلیوم، باموتیلیوم یه ذره خیلی کم بهتر شده ولی بازم خیلی اذیت میکنه، وزنشم کمه نزدیکه 6کیلو. هستی تنها جان شما چه دارویی دادی به بچت که خوب شد؟؟؟
رفلاکس که داره..دارو هم میخوره ولی هنوز خوب نشده...رانیتیدین و موتیلیوم و قرص پنتو پرازول میخوره.....ارزوم شده سینمو بگیره شیر بخوره و زیر سینم خوابش ببره..دلم خیلییییی گرفته