2777
2789
عنوان

مرا از تاریکیهای جهل برهانید لیدی های زیبا😟

| مشاهده متن کامل بحث + 763 بازدید | 116 پست
شاید برای شما هم اتفاق بیوفتد  این قسمت  سوال پر خیر و برکت

میگما منو حلال کن☹

من همیشه اسم کاربریتو بد میخونم😟

توکلت علی الله.... تا همه امیدم به توست،مرا از خطرات چه باک!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باشه دیگه دستت با انگشتام فرستادم رفت

اهان بهتررر چون من تسبیحو گم کرده بودم ترسیدم بهت بگم 

تقصیر اون خانوم بود بااین سوالاش اون داخلوبزنم یااین داخلو اخه به ماچه هرداخلو میخوای بزن ما باید نحوه داخل زدنم یادش بدیم تسبح خوشگلم گم شود 

حالا خانوم اسی بیا بااون سوالت جوابگو تسبیح گم شدم باش😕😒

جیگرداریم دخترداریم❤❤
میگما منو حلال کن☹ من همیشه اسم کاربریتو بد میخونم😟

قربونت برم من عزیزم 😘⁦❤️⁩

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
بیا این اول فقط قصد شستشو داشت انقدر توضیح دادین بهش حمام واجب شد😁😁😂🤣

خخخخ از اولم میخواستم برم حموم بزنم

به بعضیام باید گفت : خودمون عَن‌یم 💩، واسه کیا اینا چُس میکنن خودشونو؟!😏🤔😄      
فوتباله میخوای بری حموم😐😐😐 ایا تو ایرانی نیستی ایا تو الان نباید پای تلویزیون باشی😌

خخخ اتفاقا رتم ک تمیز و مرتب ب فوتبال برسم😁😁😁

چقدر گفتم زیادتوضیح ندین بیایین تحویل بگیرین کاردادین دستش😕😂

😁😁😁😁😁خخخخخخخ وای خدا پوکیدم🤣🤣🤣🤣

استارتر بی جنبه شد رفت، کار ب عکس نکشید😂

خخخخخ وای اغا ب جان خودم رفتم شوخ از تن بگیرم ن چیز دیگر 😁

اهان بهتررر چون من تسبیحو گم کرده بودم ترسیدم بهت بگم  تقصیر اون خانوم بود بااین سوالاش اون دا ...

بیا گلم سوغات اروپا📿

ابتدا کمی از ان ماده را بر کف دست ریخته قبلش خودت را خیس مینمایی😁 البته با شلنگ آب نه که با...😐 ...

😂😂😂😂

آنان که سر مستی ما طعنه زنانندبگذار بمانن به خماری که ز ما هیچ ندانند