2777
2789
عنوان

اینستاگرام

238 بازدید | 12 پست

سلام چطور میتونم توی اینستا دو تا اکانت داشته باشم؟ مراحل ایجاد اکانت جدید رو انجام میدم و ثبت هم میشه اما باز هم هر چقدر میخوام با جدیده وارد بشم همش اولی رو نشون میده.

هیچ با خودمون فکر کردیم چرا گاهی انرژیمون رو صرف آزار و رنجش دیگران میکنیم؟💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زدم وارد شدم اما بازم اولی رو نشون میده

خب اونجا ک پرفایب خودتو‌نشون میدت بالای صفحه اسم ایدیتو‌نوشته بزن روش اون یکی ایدی رو‌انتناب کن

پایین صفحه اونجا ک اسم ایدی تو نوشته نگه دار میاد بالا انتخاب کن

یادم تورو فراموش..
خب اونجا ک پرفایب خودتو‌نشون میدت بالای صفحه اسم ایدیتو‌نوشته بزن روش اون یکی ایدی رو‌انتناب کن &nb ...

ممنون ولی اصلا ایدی جدید رو نشون نمیده همش همون اولیه تازه از اکانت اول خارج شدم دومی رو زدم اما بازم اولیو بالا میاره

ممنون ولی اصلا ایدی جدید رو نشون نمیده همش همون اولیه تازه از اکانت اول خارج شدم دومی رو زدم اما باز ...

واا چرا؟!!

از خود اینستا اصلی استفاده میکنی دیگه؟!

برنامشو یبارپاک کن بریز

ویرووس نداره کوشیت؟

یادم تورو فراموش..
واا چرا؟!! از خود اینستا اصلی استفاده میکنی دیگه؟! برنامشو یبارپاک کن بریز ویرووس نداره کوشیت؟

نمیدونم..اره اصلیه..نه نداره...اگه اینستامو پاک کنم اون چیزایی که نشانه گذاری کردم که پاک نمیشه نه؟

نمیدونم..اره اصلیه..نه نداره...اگه اینستامو پاک کنم اون چیزایی که نشانه گذاری کردم که پاک نمیشه نه؟

نه اونا ک‌ سیو کردی تو ایدیت سیو میمونه

ایدی تو هرجا باز کنی توش هست

یادم تورو فراموش..
نه اونا ک‌ سیو کردی تو ایدیت سیو میمونه ایدی تو هرجا باز کنی توش هست

فدات شم عزیزم ممنون لطف کردی. شب خوش

ممنون ولی اصلا ایدی جدید رو نشون نمیده همش همون اولیه تازه از اکانت اول خارج شدم دومی رو زدم اما باز ...

چون از یک شماره استفاده میکنی همون پیج قبلی رو برات میاره، شماره ی جدید بزن 

من باید شاد باشم ،،.،..... به درک که خیلی از مشکلات حل نمیشن 😊
چون از یک شماره استفاده میکنی همون پیج قبلی رو برات میاره، شماره ی جدید بزن 

مرسی عشقم مشکلم حل شد به خاطر شماره نبود

چی بود مشکل گلم؟

شرمنده بعد از چند روز جواب میدم خود به خود حل شد بعد از چند دقیقه که دوباره وارد کردم قبولش کرد.