2777
2789
عنوان

شنیدن صدای قلب

232 بازدید | 16 پست

برای شنیدن صدای قلب سنوگرافی میکنند؟یا از دستگاه دیگه ای استفاده میکنن؟

گرنگهدار من انست که من میدانم: شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد(خداجونم ممنونم بخاطر کنجدی میسپارمش به خودت که بهترین محافظی)یصلوات برای سلامتی منو نی نیمون هدیه مون کنید

چند هفته ای ؟ اگه هفته ۷ به بالا باشی سنو‌شکمی

خواهش می کنم صلوات برا سلامت نی نیم و اینکه سروقت خودش فروردین دنیا بیاد بفرستید، ممنونم🙏🏻الهی هر کی صلوات می فرسته خدا بهترینا رو نصیبش کنه🌸من در احاطه نور خدا هستم که هیچ چیز منفی نمی تواند در آن رسوخ کند🌸هر انسانی حلقه ای ست طلایی در زنجیر خیر و صلاح من🌸تیکرم براساس زایمان سزارین هست.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سونو واژینال اگه سن بارداری پایین باشه

اووو من میخوام ینو گرافی نکنم تااز ضررش جلوگیری کنم سنو واژینال که ضررش بیشتره

نه اخه شنیدم ی دستگاهی مثل رادیو یه همچین چیزی وجود داره بااون گوش میدن

گرنگهدار من انست که من میدانم: شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد(خداجونم ممنونم بخاطر کنجدی میسپارمش به خودت که بهترین محافظی)یصلوات برای سلامتی منو نی نیمون هدیه مون کنید
چند هفته ای ؟ اگه هفته ۷ به بالا باشی سنو‌شکمی

هشت هفته

ی دستگاهی شنیدم هست مثل رادیو که روشکن فشار میدن وصدای قلبو باهاش گوش میکنن برای شما باهمچین دستگاهی انجام ندادن؟

اووو من میخوام ینو گرافی نکنم تااز ضررش جلوگیری کنم سنو واژینال که ضررش بیشتره نه اخه شنیدم ی دستگا ...

سونوگرافی ضرر نداره نه شکمیش نه واژینالش

اگر داشت انجام نمیدادن

اشعه و سی تی اسکن ضرر داره

سونوگرافی ضرر نداره نه شکمیش نه واژینالش اگر داشت انجام نمیدادن اشعه و سی تی اسکن ضرر داره

اتفاقا مثل بقیه هست از کی تاحالا دکترا براشون مهم شده که بگن نه انجام نمیدیم 

سنو هم اشعه داره وگرنه چجوری داخل شکمو نشون میده؟

اگه اینجوره الان همین گوشی که دستت هست هم خیلی ضرر داره 

اون که البته تا میتونم کم استفاده میکنم وخاموش میکنم ولی هرچی باشه از سنو کمتر ضررش شما خودت قشنگ فکرکنی درموردش به این نتیجه میرسی

حتی بعضی از دکترا خودشون پیشنهاد میدن که تا وقتی همه چی خوبه سنو انجام نشه چون ضرر بیخوده مه به جنین میرسه

اتفاقا مثل بقیه هست از کی تاحالا دکترا براشون مهم شده که بگن نه انجام نمیدیم  سنو هم اشعه داره ...

سونو اشعه نداره عزیزم، یه جور امواج صوتی هستش

چرا فکر میکنی دکتر ها دشمن ما هستن؟!

شما الان که حامله ای برو پیش یه دکتر بگو دو میلیون بهت میدم از شکمم سی تی اسکن بگیر! اگه گرفت! نمیگیره عزیزم چون سی تی اشعه داره و در بارداری ممنوعه

اما سونوگرافی ضرر نداره

این همه خانم های باردار دارن هر ماه سونو میشن، چه مشکلی برای بچه هاشون پیش اومده؟!