2777
2789
عنوان

گن های ساعت شنی

1284 بازدید | 23 پست

سلام بچه ها .من یه مدتی توی سرم افتاده یدونه از این گنای ساعت شنی مدل رکابی بخرم ولی هرپیجی در این زمینه توی اینستا میبینم همه وهمه قیمتاشون زمین تا اسمون باهم فرق داره و همه وهم میگت مال من اصله کلمبیاس اونایی ک ارزون میدن چینی یا فیکه بالاخره موندم چکار کنم یکی میگه ۸۰۰ تومن یکی میگه ۴۰۰ تومن یکی نیگه ۶۰۰ یکی میگه ۱۲۰ کلا گیج شدم دنبال گن تاپی ساعت شنی اصل کلمبیا میگردم اگر کسی جایی معتبر و نمایندگی معتبری از این گن های لاتکس کلمبیایی رو داره لطفا بهم بگه خیلی خیلی ممنون میشم ❤💚💙💜💛💌

تعداد رای : 4
نظرسنجی
گن
1
25%
گن
3
75%
عشق زندگیم همسرم 💑بهترین و شیرین ترین اتفاق زندگیم تویی همسر مهربانم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من فيكشو خريدم امتحاني استفاده كنم

تاثير داشت ولي مدل ركابي نبود

لاغر شدممممم وليييي همه فنراش زد بيرون 

برو پيج روناك يونسي اون معرفي كرده بود قبلا پيج اصلي ساعت شني و از اون بخر 

با فكـرت رو لبٰــام يِ لَبخَنــ☺️ــد ميـاد ...  ❣️

استاد ما امروز میگفت این گن ها هیچ اثری رو لاعری ندارن و اون چیزی که تحت عنوان عرق رو بدنتون میبینید این اب بدنتون هست که در واقع گن باعث کم شدن اب بدن میشه و صرر داره 

دنبال گن نباشید این هزینه که میخوای واسه گن بکنی که در بلند مدت باعث آسیب به کلیه و کبد میشه .صرف رژیم و باشگاه کن که سالم و خوشتیپ بشی

واسه شادی روح پدر ومادرم صلوات خدا رفتگان شما رو هم بیامرزه
من تاپیش رو نخریدم فقط دور شکم و کمر خریدم میبندم ورزش میکنم ۳۵۰ خریدم

اونطور که تبلیغ میکنن تاثیر گذار هست یا همش تبلیغه

تو اينستا من ي پيجي رو فالو كردم تجربه هاي ارايشي خانومه ي پيجي رو معرفي كرده خودش هم ميگفت از اونجا ...

عزیزم هم ادرسشو بده هم وگر کانال یا پیج 

دنبال گن نباشید این هزینه که میخوای واسه گن بکنی که در بلند مدت باعث آسیب به کلیه و کبد میشه .صرف رژ ...

ممنونم خیلی عالی بود😍❤