2777
2789

سلام میخوام بدونم کسی هست مثل من بوده باشه با یه بار اقدام باردار شده باشه؟؟؟ من روز تخمک گذاری تخمدان چپم تیر میکشید واقدام کردم.فردای اقدامم تخمدون چپم تیر کشیدنش خیلی بیشتر شد و همراه با درد بود‌.علتش چیه؟؟ ماههای قبل اینجور نبودم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همون روز بعدش ک بیشتر درد داشتی روز تخمک گذاریت بوده

اخه دیروز دکترم بودم سونوم کرد گفت داره کم کم ازاد میشه گفت امشب اقدام کن یعنی دیشب.اقدام کردم ولی امروز مخصوصا یه ۶ ساعته تخمدان چپم خیلی درد میکنه.احتمال داره دکترم اشتباه کرده باشه؟؟؟

خیلی زوده چند روز بعد از اقدام دنبال علائم میگردی دوستم. تا ۱۰ روز پریودت عقب نیفتاد به خودت امید ند ...

نه امید نمیدم.اخه شک کردم که نکنه امروز بتسه تخمک گذاریم گفتم امشبم اقدام کنم.دودلم

شما میگی امشبم اقدام کنم؟؟؟

اقدام کن و امیدت بخدا باشه ان شاءالله تا چند روز دیگه بی بی مثبتت رو بذاری

در این دنیا که حتی ابر نمی گرید به حال ما همه از من گریزانند 😔 تو هم بگذر از این تنها ... همه از من گریزانند 😔
شما هم روز تخمک گذاری فقط یه بار اقدام داشتی؟؟؟ فرداش تخمدونتون تیر میکشید؟؟؟؟ بچتون چیه؟؟؟

من تازه باردار شدم عزیزم آره شب تخمک گداری یبار اقدام داشتم فقط...تخمدونم نه وسط شکمم بد یهو تیر میکشید

باتشکر از نی نی یار که نفهمیدم چی شد ترکوند اون  کاربریمو🤔🤔🤔