2777
2789
عنوان

مصرف شربت کتوتیفن برای بچه ی 7ماهه

3859 بازدید | 11 پست

مامانای عزیز... دخترم 7ماهشه سرماخورده وتب میکرد دکترشربت کتوتیفن براش تجویزکردوگفت شب وصبح 1/5سی سی بهش بدم حالا من دوروزه دارم بهش میدم خیلی بی حال وخابالودشده وقتی میخوره همش خابه وقتیم بیداره یاچرت میزنه یاخابالوهس نمیدونم چیکارکنم میترسم ضررداشته باشه ورومغزبچم تاثیربذاره کسی بوده که تاحالا واسه بچش که تو این سن باشه کتوتیفن استفاده کرده باشه ومشکلی پیش نیمده باشه لطفاراهنماییم کنید😌

به آرزوهایم قول رسیدن دادم☺️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر منم آخر هفت ماهه سرماخورده دکتر گفت فقط قطره بریز بینی ش و اگه بیقرار بود و تب، استامینوفن ک ...

خب دختر من سرفه میکرد وحساسیت داشت بخاطر همین کتوتیفن تجویزکرد

پسر من یه سالش بود آلرژی داشت سرفش خوب نمیشد دکتر کتوتیفن داد خیلی بهتر شد شربتش خواب آوره نگران نبا ...

راستی خانمی.. تاکی باید استفاده کنه کتوتیفن.. من یادم رفت ازدکترش بپرسم خودشم نگفت تاچندوقت بخوره.. 

راستی خانمی.. تاکی باید استفاده کنه کتوتیفن.. من یادم رفت ازدکترش بپرسم خودشم نگفت تاچندوقت بخوره..& ...

پسرم تا چند سال مدام خورد تا بهتر شد من که از دکترش خیلی راضی بودم هر جا پسرمو بردم سرفش خوب نمیشد ولی این دکتر تا پسرمو دید سریع به ما گفت که آلرژی داره 

ولی بهتره شما از دکترتون سوال کنید چون بچه ها با هم فرق میکنن

عشقای قبل از تو سوءتفاهم بود...
سلام دخترتون کتوتيفن خورد چندروزه خوب شد؟سرفه هاش خلط دار بود؟

سلام من کتوتیفن بهش دادم زیاد تاتیر نداشت ولی به جاش زادیتن گرفتم عااالی بود سه چهارروزه جواب داد سرغه هاش اول خلط داربود بعد شد سرفه خشک ولی با زادیتن خوب شد خداروشکر

پسرم تا چند سال مدام خورد تا بهتر شد من که از دکترش خیلی راضی بودم هر جا پسرمو بردم سرفش خوب نمیشد و ...

ببخشید شما پیش کدوم‌دکتر میبردید؟

تهرانید؟

اگر به خانه ی من آمدی                                         برای من ای مهربان چراغ بیاور و یک دریچه که از آن به ازدحام کوچه خوشبخت بنگرم....