2777
2789
عنوان

بنظرتون وزنش کمه؟؟

167 بازدید | 22 پست

سلام خانوما پسرم هفت ماهه است و سی و هفت هفته بدنیااومد وزنش۲۸۲۰

الان ۷۸۰۰هست،یه ماهه که قد ووزن اضافه نکرده البته هنوز دندون درنیاورده،یه بارهم سرما خورده

شیر خودم رو میخوره

یه کم گریه و فعالیتش زیاده😆😆

هرکی میبینه میگه کوچولوئه ،یا میگن چرا بزرگ نشدی؟چرا کوچیکتر شدی؟؟بچه های دیگه ازت بزرج ترن

مخصوصا فامیل شوهر

واقعا وزنش کمه،بهداشت میگه بد نیست

اما من اعصابم داغونه

البته یه کم کمتر از وزنش نشون میده

خودمم اینجوریم بااین که۷۳کیلو ام همه میگن۶۵بهت میخوره

حالا برای خودم راضیم  اما بچه ام نه😞😞

حالا جدی جدی کمه؟؟یه کم غذای کمکی بد میخوره

قیافه همسرم وقتی اولین بار بهش گفتم حسود پلاستیکی😒😵😲(اینو هم از نی نی سایت یاد گرفتی؟؟؟؟نی نی ساااااااااااایت می کشمت😠😡😤)

نه کم نیست خوبه. خب میگی مریض شده و فعالیتش زیاده و تازه دندون دراورده و ... 

مجردم.  باردار نیستم. سینگلم . پریگننت نیستم. نات گیلیلیلی. نات نی نی. تیکر ایز فور ودینگ   

ممنون از این همه نظررررررررررر

قیافه همسرم وقتی اولین بار بهش گفتم حسود پلاستیکی😒😵😲(اینو هم از نی نی سایت یاد گرفتی؟؟؟؟نی نی ساااااااااااایت می کشمت😠😡😤)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تجربه نشون میده بچه ها ک به سن شش ماهی میرسن یهو وزن کم می‌کنن یا استپ می‌زنن چون به غذای کمکی خیلی اهمیت داده میشه میخوای وزن بگیره اول با شیر خودت تغذیه کنه بعد غذاشو بدع ،و‌تو سوپ ایناش کره بریز ..من همیشه اول دشیر میدادم بعد مثلا صبحونه ...تا یک سالگی شیر مهمه بعد یکسال دیگه غذا

تجربه نشون میده بچه ها ک به سن شش ماهی میرسن یهو وزن کم می‌کنن یا استپ می‌زنن چون به غذای کمکی خیلی ...

ممنون از راهنماییت عزیزم

منظورت اینه بخاطرت اولویت دادن ما به غذای کمکی اینطور میشه؟؟

والانوه ی 18ماهه برادرم 6کیلوعه دکترتشخیص سوتغذیه داده یعنی بغلش میکنی انگار 2کیلوعه والابچه ی توخوبه

خداراحت باش دیگه بچه نمیخام 💔بدی هم نمیخام چون میخام این زندگی روتموم کنم وتاآخرعمرم تنهاباشم مثل خودت که تنهایی🫠🫠🫠ولی یادت باش هیچوقت بامن نساختی اونجورکه بایدمیساختی😔😔
ممنون از راهنماییت عزیزم منظورت اینه بخاطرت اولویت دادن ما به غذای کمکی اینطور میشه؟؟

آره عزیزم ،نمیگم غذا ندی ها، بده مرتب اما قبل کمکی دادنش اول شیرتو بخوره ،نیم ساعت بعدش کمکی ..کره خیلی رو وزن گیری کمک می‌کنه دختر خواهر شوهرم تو یه هفته ۴۰۰گرم اضافه کرد چون کره می‌ریخت..اون ی سالشه شش و نیم کیلو هست☺

والانوه ی 18ماهه برادرم 6کیلوعه دکترتشخیص سوتغذیه داده یعنی بغلش میکنی انگار 2کیلوعه والابچه ی توخوب ...

الهی ،انشالله زودتر خوب شه آخه پسرم خیلی خوب بود وزنش توقعمون بالا رفته انگار...

آره عزیزم ،نمیگم غذا ندی ها، بده مرتب اما قبل کمکی دادنش اول شیرتو بخوره ،نیم ساعت بعدش کمکی ..کره خ ...

کم نیست شش ونیم؟؟؟

والانوه ی 18ماهه برادرم 6کیلوعه دکترتشخیص سوتغذیه داده یعنی بغلش میکنی انگار 2کیلوعه والابچه ی توخوب ...

دقیقا دختر خواهر شوهرم هم یه سالشه شش و نیم کیلو گفت ببرش متخصص سو تغذیه ..ولی اون مامانش بهش نمیرسه 😊همش فقط بیسکویت میده دستش حال ندارع غذا درست کنه ی هفته خونه‌ی مادر شوهرم بود به مادر شوهرم گفتم چیکار کنه تو این ی هفته ۴۰۰گرم اضافه کرد بیچاره

چرا کمه جانم خیلی کمه

بچه من چی؟؟یه مقدار کمه یا زیاد؟؟

سوپ و فرنی و حریره نمیخوره

فقط بیسکوییت

اول شیر مادر,  بعد غذا,   توی سوپش   کره بریز,  کمی نمک و ابلیمو  بزن مزه بگیره   بخوره,    حریره بادام  صبحانه  بهش بده,  کمی شیرین کن با نبات,  بده بخوره,     الان زوده برای  تنقلات کارخانه  ای,   ماهیچه و  مرغ  بریز  توی سوپش,برنج بریز,