2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه التماس نکن.اول تباید انقد زود اشتی میکردی.و اینکه شوهرتم سنی نداره میخواد باهات لج کنه فعلا یکم ب ...

سه چهار روزه اخه من دل قهرکردن ندارم دوسش دارم.ولی خیلی دلموشکست

عزیزم شوهر شما داره بچگی و بی تجربگی میکنه....

و مطمئن باش که همه زنها کم و بیش بچگی کردن شوهر هاشون را در موضوعات مختلف تجربه کردن....

این را برا این میگم که هنوز خودتون کم سن و سالی و تجربه نداری....

در زندگی هر چقدر برا خودت ارزش و اعتبار بیشتری قائل باشی دوست داشتنی تر میشی.

سعی کن تا یکی دو هفته یا چن روز بیشتر به خودت توجه کنی.مثلا ورزشگاه برو .دنبال روشهای بهتر برای سلامتی و زیبایی خودت باش و از جوانی خودت لذت ببر .لازم نیست شما هم مقابله به مثل کنی .فقط مدتی نسبت به شوهرت بی تفاوت تر باش و دست خدا را بالای سرت ببین.دستشو بگیر و به خودش توکل کن و به خودش اعتماد کن .عزیز دلم در این دنیا هیچ کس ما را واقعا دوست نداره و فقط به ما عادت میکنن و اگه نباشیم هم میرن و به یکی دیگه عادت میکنن. دوست داشتن و دوست داشته شدن واقعی از طرف خداست. پس محبت زیادی حتی به شوهر  صحیح و عقلانی نیست و خدا ظرفیت این همه محبت را بهشون نداده.و خدا میخاد محبت عمیق و عشقت را بگذاری برای خودش. بهتره به این موضوع به چشم یه فرصت و یه پیام از طرف خدا نگاه کنی  که باید بیشتر بهش نزدیک بشی و خودت و خدات را بهتر بشناسی.کتاب بخون معنوی و روانشناسی تا بهتر زندگی دنیاییت را بسازی.صلوات زیاد بفرست ، قرآن بخون و به خودش توکل کن . خدا خودش بهترینها را نصیبت میکنه. بهش اعتماد کن. 

من در زندگیم بسیار بالا و پتیین های سنگینی داشتم و فقط به خودش ( خدای مهربونم) پناه بردم و نتیجه هم برام بهترین بوده .

بحق علی  و بحق  فاطمه زهرا امیدوارم مشکل شما هم بخیر بگذره .

یا حق

عزیزم شوهر شما داره بچگی و بی تجربگی میکنه.... و مطمئن باش که همه زنها کم و بیش بچگی کردن شوهر هاشو ...

عزیزم ممنون از دلگرمیت...بخدامن همیشه زبونم ب دعامیچرخه...ولی هرچی بلاست سرمن میاد.از همه چیم گذشتم تا الان هیچی همونکه دلم میخواد نشده...باشه عیب نداره بازم صبرمیکنم ولی امیدوارم خداهم یه نگاهی بمن بکنه برام دعاکنین

عزیزم ما آدمها آنقدر در این دنیا حقیریم که حتی نمیتونیم بفهمیم چیزی که از خدا میخاییم به صلاحمون هست یا نه شما ازش بخواه و بهش بگو باز خدا جونم من راضیم به تقدیری که تو برام میخایی و نتیجه را به خودش بسپار .

والا زندگی هیچ کدوممون گل و بلبل نیست و هیچ کس را پیدا نمیکنی که بگه من تو زندگیم هیچ مشکلی ندارم.

ما آدمها در رنج آفریده شدیم. و بسر میبریم .این دنیا بزودی میگذره و بخایم یا نخایم بزودی تموم میشه .صبور باش و دل به حکمتش بسپار .یه صبوری و یه اعتماد و یه رهاشدگی در مهربونهاش.مطمئنا ظرفیت تحمل این رنج ها را هم خدا خودش در وجودمون قرار داده.فقط به شرطی که برای حلشون فقط به خودش رو بیاری.یه ایاک نستعین و تنها از تو یاری میخاهم.

این راضی  شدن به تقدیرات  خداونده که تحمل مشکلاتمون را آسونتر میکنه  و احساس میکنی خدا دوست داره و و هواتو داره.

نمشناسمتون اما مطمینم به امید خدا  مشکلاتت حل خواهد شد.

التماس دعا دارم