2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه گلدون خوشگل

یا تابلو خوشگل

شاید آن که جسارت عصیان دارد،شجاعت توبه نیز داشته باشد.شاید آنکه خدا مجال سرکشی داد،فرصت بخشیده شدن هم داده باشد!(برای حاجت رواییم یه صلوات بفرستین اگه دوست داشتین🙈💜)
پارافین تراپی چیه؟!

آخه بنده خدا خیلی کارخونه انجام میده پارافین درمانی با ی ماده ی مخصوص فکر کنم مثل شمع باشه دستاشو ماساژ میدن لکاش کمتر میشه جوانسازی میکنه کلا کیف میکنه توی آرایشگاها انجام میدن.پارسالم براش نوبت تاتوی ابرو گرفتیم

الهم صلي علي محمد و آل محمد💖 
خخخ... میگم 6 تا کمه... یه سرویس جواهرم بگیرم کنارش..    

بدک نیست 😅😅😅😅

گیرم که در دادگاه خلق جهان معتبر شدی ، در دادگاه حق و حقیقت چه میکنی؟ ، گیرم که خلق را به فریبت فریفتی ، با دست انتقام طبیعت چه میکنی؟؟؟؟.........

آخه مادرشوهر خودم ماشالله خونش همه چیز داره وسیلهدنمیگیریم معمولا یا لباس میخریم چون اون همش واسه ی ما میخره برای خودش هیچی.یا نوبت آرایشگگاه برای رنگ و مشو ......

الهم صلي علي محمد و آل محمد💖